מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
ביקורת מסעדות
ל"ארטל פורמל" יש קונספט מקורי, אבל לפני הכול יש שם אוכל מצוין
"ארטל פורמל" היא מסעדת פועלים שהופכת למסעדה רשמית יותר בערב. גימיק מרחף מעליה עם שם שמקורותיו בצאר הרוסי ומלצרים בלבוש סוציאליסטי, אבל אנחנו באנו לאכול - וגם בתחום הזה יש לשפים המון מה להציע. הרייט עוף הייתה מנה שעשתה הכול נכון, ואפילו הסלט הירוק זהר
ביצה עלומה
|
27.04.23
רותי ברודו חברה למשפחה של מיליארדר - ויצאה לה מסעדה סבירה
ב-R48 מנסה ברודו לפרוץ אל פסגת מסעדות השף. התפריט קבוע - וגם המחיר: 500 שקל לאדם. המנות? מבוצעות היטב, אבל לא יוצאות דופן. את הנחמה מצאנו בעיקר בשרימפס שמנמנים ובסלט עלים
ביצה עלומה
|
13.04.23
אתם לא תעופו על בר האוכל "יודי", אבל גם לא תתאכזבו
מגפת ברי אוכל פשטה על ישראל - בכל רגע נפתחים כמה מקומות חדשים, ויודי החיפאי הוא אחד מהם. אם בא לכם להעביר שם לילה נחמד, אל תוותרו על הפיצה. הסביצ'ה בר ים לעומת זאת...
ביצה עלומה
|
23.03.23
יש לנו בקשה אחת למשק ברזילי: חלאס עם הפטריות
בין ריזוטו לבורגיניון, המסעדה הטבעונית הוותיקה משק ברזילי מגישה אוכל מהצומח שלעיתים מנסה להתחפש לאוכל מן החי. ואיך הטעם? לפעמים זה מצליח ולפעמים - פחות. דבר אחד בטוח: יש כאן יותר מדי פטריות
ביצה עלומה
|
02.03.23
יש בר יין חדש בירושלים - והכנאפה שלו הזויה
מרגו הירושלמי הוא בר יין כשר שקצת התבלבל. התפריט חסר היגיון לעיתים, חלק מהמנות עשויות היטב (שימו לב לפסטות) ואחרות פחות (הכנאפה קממבר למשל). אם אתם באזור - אפשר לקפוץ אליו
ביצה עלומה
|
23.02.23
סוף-סוף נמצאה מסעדה קוריאנית בישראל. עכשיו צריך להוסיף חריף
המטבח הקוריאני מתאים לישראלים לא פחות מהתאילנדי שתפס כאן, אבל קימצ'יז הקטנטונת לא מצליחה להביא את הבשורה שלו. וזה לא שהאוכל שלה גרוע, הוא פשוט לא הדבר האמיתי - זה ששורף בפה כמו שצריך
ביצה עלומה
|
09.02.23
השולחן אולי עקום, אבל האוכל פה סבבה
הבירה כמעט התרסקה בגלל הזווית של השולחן, התפריט נראה כאילו שלפו אותו מהזבל - ובְּעִתּוֹ הוא מקום חינני להפליא. בר האוכל החיפאי של השף גיא רוזמרין מ"משחקי השף" מגיש מנות מוצלחות, וזה מה שחשוב
ביצה עלומה
|
02.02.23
בשביל מחיר הוגן, אתם מוכנים להסתפק בפחות ממושלם? "ניילון" היא המסעדה האסייתית עבורכם
"ניילון" לא מחפשת להצטיין אלא להציע מנות סבירות, מכל המנעד הרחב של המטבח האסייתי, מבלי לקרוע לכם את הכיס. לפי התור בחוץ, נראה שהקהל בהחלט אימץ את הקונספט. רק מה הקטע עם המיונז הספייסי?
ביצה עלומה
|
12.01.23
קומראן היא המסיבה הכי טובה בעיר - אבל יש בעיה אחרת
במסעדת קומראן יש די.ג'יי, יש רקדניות עם לפידים, יש משפיעניות רשת שמעלות סטוריז לאינסטוש - ויש גם מנות רעות במחירים מופקעים. מעולם לא אכלנו מסחאן עוף ב-150 שקל - ועוד קר ונטול טעם. הסטייק היה כל כך יבש שחששנו להיחנק. הקינוח כמעט שבר לנו את הכפית
ביצה עלומה
|
05.01.23
בתחנת דלק בעמק חפר מסתתרת בראסרי שכדאי להכיר
מסעדת עמק בראסרי אולי נמצאת במרכז מסחרי ליד תחנת דלק, אבל השף שלה מגיש מנות קלאסיות כמו שצריך - מרוסטביף ועד פטה - ויודע גם להתחכם קצת מדי פעם (ד"ש לסברינה). בקיצור: מקום מוצלח עם אוכל הגון
ביצה עלומה
|
22.12.22
הסיפור של רשת המסעדות האמריקאית המיתולוגית
בשנות ה-50 רשת המזון הזולה "האוטומט" נחשבה לאחד מסמליה של ניו יורק, אבל היא נסגרה בתחילת שנות ה-90 והשאירה אחריה לא מעט מיתוסים ואנשים שמתגעגעים לארוחה במחיר שפוי; עכשיו הסיפור של רשת המכונות האוטומטיות "הורן אנד הרדרט" הופך לסרט
אמיר קמינר
|
15.12.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות