מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בישול בריאותי
רון יוחננוב מגלה את הסודות לחיתוך ירקות מושלם
רק בגיל 14 גילה רון יוחננוב את עולם הסלטים, ומאז הוא מעמיק בו בהנאה. לכבוד ספר הבישול החדש שלו, "כמה סלטים", הוא הכין במיוחד ל"לאשה" מדריך מצולם לקיצוץ נכון וגם סיפר לנו איזה ירק יקח לאי בודד (ואיזה הוא עד היום לא מבין)
רון יוחננוב, רוני רבינוביץ
|
09.03.25
לא מתלהבים מקינואה? שני מתכוני פטנט קלילים ומפתיעים שאתם חייבים לנסות
אם קינואה היא לא בדיוק חומר גלם שמככב אצלכם במטבח, הנה שתי מנות בריאות וטעימות שאולי ישכנעו אתכם לאמץ אותה לגזרת התבשילים: מג'דרה קינואה עם פטנט מיוחד של אפייה בתנור שחוסך הרבה טרחה וטיגון ותבשיל קינואה קל ומהיר בשיטת בישול שמעניקה לו מרקם ממש כמו של קוסקוס
רויטל פדרבוש
|
07.03.24
מדריך: איך להפוך את הטיגון, האפייה והבישול לבריאים יותר
גוף בריא מתחיל במטבח בריא. הבראת המטבח יכולה לשדרג את המטבח הביתי שלכם, אך כיצד מתחילים, ממה רצוי להימנע ואיך נחסוך בקלוריות? הדיאטנית מסבירה
שירי נקש
|
08.07.19
מיקרו, סיר או תנור: איך הכי בריא להכין ירקות? תתפלאו
המיקרוגל הוא בלי ספק השיטה היעילה והמהירה ביותר לחמם אוכל ואפילו לבשל אותו, אבל יחסי הציבור הגרועים מהם הוא סובל גרמו לרבים להעדיף שיטות בישול אחרות. הדיאטנית שירי נקש מסבירה למה דווקא בריא יותר לבשל ירקות במיקרו - ועל אילו כללי בטיחות כדאי להקפיד
שירי נקש
|
05.03.19
פצצת בריאות של חורף: מה תקבלו מכוס מיץ תפוזים
מצד אחד אומרים שלא כדאי לשתות מיצי פירות כדי לא לפגוע בדיאטה, מצד שני - כוס מיץ תפוזים מכילה ריכוז גבוה של רכיבים תזונתיים החיוניים לבריאות. הדיאטנית שירי נקש מסבירה על היתרונות והחסרונות של המיץ הכתום, למי כדאי לשתות אותו, ועל מה חשוב להקפיד
שירי נקש
|
28.02.19
שברתם ביצה וגיליתם בה דם - לזרוק או לאכול?
נקשתם עם המזלג על הביצה, היא נפתחה ופתאום ראיתם שיש בה כתם דם. האם זה מסוכן, למה זה קורה - והאם אתם צריכים לזרוק את הביצה לפח?
שירי נקש
|
11.02.19
מה גרם לי להתחיל לבשל (ועוד בריא!) בגיל 47
רויטל משה מעולם לא אהבה את המטבח והעדיפה לקנות מזון בחוץ. עד שנתנו לה את סיר הלחץ החשמלי שמבטיח להכין יותר מ-70 מנות מפוארות תוך זמן קצר ועם ערכים בריאותיים טובים יותר. לעולם לא מאוחר להשתנות
רויטל משה
|
14.01.17
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות