מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מרק תירס
אגרול ברוטב אדום: המסעדה הסינית שבה חוזרים לשנות ה-80
כבר 45 שנה פק היי בחולון מגישה את האוכל הסיני שכולנו זוכרים מהאייטיז - מרק תירס, עוף בדבש ולימון וכמובן אננס מטוגן. מסעדה שכולה נוסטלגיה, ורצוי להזמין מקום
דוד קישקה
|
23.02.25
מחמם ומפנק: מרק קרם תירס אסייתי
דנה רייכר מנבחרת הבלוגריות של "שף" עם הקערה הנכונה לעכשיו: מרק תירס במרקם מושלם, עם טעמים עשירים ועקצוץ של חריפות
דנה רייכר
|
28.11.23
מרק תירס מהיר
גרסה זריזה, קלה ופשוטה יותר למרק התירס הסיני הקלאסי, וטעימה לא פחות
טליה הדר
|
26.12.22
מרק תירס שכולם יאהבו
גרסה עדכנית למרק התירס עם נטיפי הביצים של ילדותנו, בתוספת סיומת פריכה ומרעננת של בצל ירוק ונבטים. נטרף, באחריות
איילת הירשמן
|
13.02.22
מבחני הסמכה: כל השיטות להסמיך את המרק (ואף מילה על אבקה)
האם גם אצלכם מתעוררים בכל חורף ויכוחים, בין אלה שאוהבים את המרק טחון וקרמי, לאלה שמעדיפים להשאיר את הירקות שלמים? ובכן, הקץ למריבות: קבלו כמה שיטות מוכחות להסמיך את המרק, כך שכולם יצאו מרוצים
מיכל לוי־אלחלל
|
08.12.21
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות