מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
נסטלה
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
"דואגים שלא יישארו רעבים בחג"
רגע לפני הבישולים לכבוד חגי תשרי, עובדי ״אסם-נסטלה״ התגייסו כדי לוודא שאף משפחה לא תגיע לערב החג בלי שולחן מלא בכל טוב. יחד עם נציגי ארגון לתת, הם נרתמו וארזו אלפי מארזי מזון שיחולקו למשפחות נזקקות - עם קצת עזרה ופינוקים מהבשלנים רון יוחננוב, יונית צוקרמן וקובי אדרי
בשיתוף אסם-נסטלה
|
04.09.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
תזונה מקיימת ובלי הרבה מאמץ - יש דבר כזה
המעבר לצמחונות, טבעונות או הפחתה בצריכת בשר עלולים להיות מאתגרים. אך הערך של תזונה שהיא מקיימת יותר מביאה לערך עצום עבור הסביבה ולבסוף גם עלינו. ביקשנו מהדיאטנית אורלי פיינה, וממנהלת פעילות "טבעול" באסם נסטלה בשמת שדה, את כל הטיפים והמידע הנדרש כיצד דרך התזונה, ניתן להיות ידידותיים יותר לסביבה - ויש גם מתכונים ללקק את האצבעות
בשיתוף אסם נסטלה
|
04.07.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
השחקנית הדר לוי מגלה כמה קל להפוך לידידותי יותר לסביבה באמצעות שינוי הרגלים קטנים
כמה פעמים אנחנו רוצים לעשות שינוי בחיים ולהפוך לידידותיים יותר לסביבה ולעצמנו? השחקנית הדר לוי זכתה לביקור בית של יעל אורן, תזונאית קלינית; עדי קוהלי, מנהלת חטיבה באסם נסטלה; ונועה קדם, בעלת המותג ETERNEL לבגדי יש שניה, וגילתה כמה זה קל. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
19.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מחומרי הגלם ועד האריזות: הצצה למהפכה ירוקה בתעשיית המזון
עד שהמזון מגיע לצלחת שלכם הוא עובר שרשרת תהליכים שעלולים להזיק לסביבה. אז מה עושים? במקום להטמין פסולת תעשייתית מעבירים למיחזור, את האריזות מחליפים בחומרים שאפשר למחזר ועל גגות מפעלים מתקינים פאנלים סולאריים: באסם-נסטלה הרימו את הכפפה ואנחנו קיבלנו הצצה לאיך נראית מהפכה ירוקה בתעשיית המזון. סמנכ"ל שרשרת האספקה: "התרומה לסביבה היא ערך". מנכ"לית The Natural Step: "צריך לעצור את המעגל"
בשיתוף אסם נסטלה
|
15.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
אנחנו והזבל: האם מחזור הוא באמת התשובה להכול?
מה הן השפעות האשפה על כדור הארץ? אילו אתגרים עומדים בפני ישראל בתחום? מה תרומתו של המיחזור, ומה משמעותה של ההטמנה לסביבה? במסגרת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet דנו בשאלות אלה עמית רון, מנהל מנהל פיתוח אריזות באסם נסטלה, וגיל לבנה, מנכ"ל איגוד ערים דן לתברואה והאחראי על האשפה של גוש דן. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
12.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
"כל אחד מאיתנו יכול להשפיע על משבר האקלים"
מה כל אחד מאיתנו יכול לעשות מול משבר האקלים ואיך משפיעים בפועל על החברות הגדולות? במסגרת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet שהתקיים השבוע שוחחנו עם גבי ארד, מנהלת המרכז ללימודי סביבה מטעם "המועצה לישראל יפה" וטלי גבירצר, מנהלת איכות הסביבה והקיימות באסם נסטלה. "העתיד טמון בדור הצעיר ובהסברה". צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
08.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
צהוב עולה: גל זהבי בדק מה הקשר בין במבה לאיכות הסביבה?
בלוגר האוכל גל זהבי הגיע אל המפעל של במבה כדי לפגוש את האנשים מאחורי החטיף האהוב, וגילה איך נראה מפעל שלא מייצר בכלל פסולת להטמנה, וכיצד נראית חברה שמחויבת להפחתת טביעת הרגל הפחמנית שלה. על הדרך הוא השתגע מריח הבוטנים
בשיתוף אסם נסטלה
|
07.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
העתיד הקרוב: כך ייראה ענף המזון ב-2050
לאן צועד ענף המזון, איך משלבים עם נושא הקיימות ואיזה מזון נצרוך בעוד רבע מאה? לקראת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet שוחחנו עם עמית נועם מחברת אגריטסק, גופנה ליס-רובין מנהלת החדשנות באסם-נסטלה ישראל, ועידו מרגלית מחברת BetterSeeds העוסקת בגנטיקה וזרעים. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
04.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
דיאטה עשירה בערכים
יותר ויותר אנשים עוברים לתזונה מיוחדת, צמחונית או טבעונית, לא רק בשל הפן המוסרי אלא גם כדי לסייע בהפחתת טביעת הרגל הפחמנית המזהמת את כדור הארץ. מה זו בדיוק "טביעת רגל פחמנית" ואיך גם אתם יכולים להפחית אותה - אורלי פיינה, מנהלת תחום התזונה באסם-נסטלה, מסבירה איך התזונה שלנו יכולה לשמור על הסביבה, ועלינו
בשיתוף אסם-נסטלה
|
30.05.23
מתכוננים לעונה הקרה עם המאכל הנוסטלגי והאהוב
החורף מתקרב ואיתו מגוון מרקים טעימים ומהבילים. במטרה לגוון את החוויה ולחדש את המרק שהצרכן הישראלי כה אוהב אסם-נסטלה חוזרת ומשיקה מהדורה מיוחדת של שקדי מרק מקלונים ארוכים וקראנצ'ים!
22.11.22
מגנום וקורנטו התייקרו בפיצוציות: גלידות נסטלה ויוניליוור העלו מחירים
מה שלא הצליח עד כה ברשתות קורה בקיוסקים ובחנויות הגלידה: שתי החברות ייקרו את השלגונים שנמכרים בבתי עסק אלה בכ-8%. עוד התייקרו: גלידות אוריאו ומילקה. בעלי חנויות: "נסטלה העלתה השנה מחירים פעמיים, ההתייקרות של יוניליוור היא בשיעור גבוה יותר"
מירב קריסטל
|
14.11.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות