מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה ירוקה
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה ירוקה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
רות סירקיס
מהמטבח באהבה, גרסת 2025
התנ"ך של הבישול הישראלי, רב–המכר המיתולוגי שחשף את עקרת הבית המקומית לתרבות השפע, לסודות האירוח ולעוף בתפוזים ‑ "מהמטבח באהבה" ‑ חוגג 50. לרגל היובל, מציעים שפים, בלוגרים מובילים ובשלנים פרשנות עדכנית לקלאסיקות הגדולות. והמחברת פורצת הדרך, רות סירקיס, חושפת איך הכל התחיל ומי נתנה לה את המתכון לכדור הגבינות באגוזים
גבי בר-חיים
|
28.04.25
מהמטבח באהבה: הספרים שבעזרתם למדנו לבשל
מסע בין כמה מספרי המתכונים החשובים שיצאו בישראל לאורך השנים, המספקים הצצה לשינוי שעברנו כחברה - מצנע ופשטות לגיוון ולשפע קולינרי
מיכל לויט
|
16.05.24
רות סירקיס: "היום לא הייתי כותבת ספר בישול בלשון נקבה"
רות סירקיס, האישה שלימדה את הישראלים - ואת ילדיהם - כיצד לבשל לפני 50 שנה, לא עוצרת. בגיל 87 כוהנת המטבח ממשיכה לבשל (אבל מארחת קצת פחות מבעבר), לא מתרגשת מההקנטות של האוכל האשכנזי, וגאה שגם תוכניות ריאליטי האוכל מצדיעות לפועלה רב-השנים
אמיר קמינר
|
15.04.24
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות