מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מתכונים לחנוכה
נמאס מלביבות ודי עם סופגניות? זה הזמן להכין קרוקטים
מלוחים או מתוקים, כמובן מטוגנים, הקרוקטים מציעים כיף מיוחד: ציפוי פירורי לחם שמשדרג את הביס. עמית דונסקוי מדליקה את חנוכה
עמית דונסקוי
|
29.12.24
סופגניות גבינה בסגנון יווני
איזה מזל שהאויבים מחנוכה הם כבר מזמן חברים שלנו
עמית דונסקוי
|
25.12.24
הכי קלות והכי מהירות: סופגניות אשל קלאסיות
לא משנה מה כבר המציאו ומה עוד ימציאו, בסוף הכי כיף להכין - וגם לזלול - את סופגניות הבזק האלה
אלומה בליליוס
|
25.12.24
מנת הוואו שלנו לחנוכה: פרח בצל מטוגן
ליאור משיח מנבחרת המשפיעניות של שף מחממת שמן למטרה טובה: הכנה של בצל יפהפה (הפטנט הוא בחיתוך) עם ציפוי מתובל (רק תוסיפו שמנת חמוצה להגשה)
ליאור משיח
|
24.12.24
4 לביבות תפוחי אדמה אפויות בגרסאות משפחתיות
מיכל לוי־אלחלל חסכה את עבודת הכפיים וגם את הטיגון, ובמקום לביבות אחת־אחת, השתמשה בתפוחי האדמה כדי להכין לביבות ענקיות
מיכל לוי-אלחלל
|
23.12.24
סופגניות צמה אפויות
בצק שמרים מתגלגל בקלות למאפה יפהפה, עם ציפוי סוכר ולב של ריבה
מיכל לוי-אלחלל
|
19.12.24
לטגן ולטבול: סופגניות שמנת חמוצה עם רוטב פירות יער
כן, כן, בסוף כולם מנגבים את הרוטב בעזרת הסופגנייה
אלומה בליליוס
|
18.12.24
אלגנטיות ומהירות: סופגניות ריקוטה ודובדבן
את הסופגנייה הזו, קלילה ועם הפתעה במרכזה, אפשר להגיש כקינוח כל השנה
אלומה בליליוס
|
18.12.24
סופגניות־מקל מהירות עם רוטב שוקולד
הגרסה הכי פשוטה וכייפית לצ'ורוס, כולל רוטב שוקולד מושלם לטבילה
אלומה בליליוס
|
18.12.24
לבשל בשמן, לא לטגן: המדריך המלא להכנת קונפי בבית
חנוכה הוא הזדמנות טובה ללמוד מהצרפתים שיטת בישול מעולה: ירקות מתבשלים לאט בשמן והופכים למעדנים שאפשר להשתמש בהם בדרכים שונות (ואל דאגה, השמן לא מתבזבז, רק משתדרג!)
נעמה רן
|
18.12.24
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
סופגניות האשל של סבתא שולה
רוני כהן מנבחרת המשפיעניות של שף מכינה את המתכון המשפחתי האהוב ונזכרת בימים שבהם אבקת סוכר על קצה האף הייתה מגלה מה הילדים עשו במטבח
רוני כהן, בשיתוף סנו
|
17.12.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות