מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
קולינריה
המלצות טעימות בגליל ובעמקים
בין מרחבים ירוקים יתקיימו בשבועות הקרובים סדנאות בישול, קטיף, אירוח בדואי וארוחות מהשדה לצלחת - כל זה קורה בגליל ובעמקים ואנחנו קפצנו לבדוק מה יש לאכול באזור וחזרנו עם המלצות לאוכל שווה במיוחד
קרין בר
|
12.03.22
מובילי תחום העיצוב הקולינרי בעולם חושפים את כל הסודות
אכלתם פעם עננים? בישלתם בלבה? חזית העיצוב הקולינרי העולמי נחשפת
קרלה רטאוס
|
28.02.22
סיפור סינדרלה: מיזם ה- FoodTech שהפך דלעת ליותר מ - 2.5 מיליון ₪
מיזם FoodTech חדשני ופורץ דרך גייס למעלה מ- 2.5 מיליון שקלים עבור קפסולות מזון בריאות שלפי התחזיות, בקרוב תוכלו לנסות אותן בעצמכם
ג'ורדן חליבה
|
28.02.22
"אם יוסי לא היה שף, הוא היה אדריכל": מאחורי עיצוב מסעדת "היבה" החדשה
פרשנות מינימליסטית לאלמנט המשרבייה, איי אבן טבעיים, בטון מוחלק ועץ: הפרויקט הקולינרי החדש של השף יוסי שטרית, שעל תכנונו ועיצובו היה אמון האדריכל פיצו קדם, מבקש לבטל את המחיצות בין הטבחים לסועדים וליצור בועה עיצובית שמפגישה בין המינימליזם הסקנדינבי לאירוח המרוקאי
אלון קדם
|
03.02.22
רותי רוסו: "באתי לדבר על אוכל ומסעדנות בגלל ההבנה והחשיבה שלי בדברים האלה, לא בגלל הרגליים שלי"
כשההצעה לככב בפריים–טיים הגיעה, רותי רוסו סימסה "לא תודה" וחזרה לעיסוקיה בין הסירים, ההרצאות והכתיבה. כעבור חודשיים היא מצאה את עצמה בצילומים של "המסעדה הבאה" ברשת. עכשיו כוהנת האוכל מספרת מה גרם לה לשנות את דעתה, על הבחירה להופיע בטלוויזיה עם שיער אפור וחליפות גבריות, למה בתור ילדה היא נהגה להירדם במסעדות ומדוע צמחונים הם לאו דווקא יותר מוסריים
רתם איזק
|
28.01.22
חורף טעים
השפים הישראלים מבשלים עד הבית לתושבי ניו יורק עם פלטפורמת WoodSpoon ובכל שבוע משתפים אותנו במתכונים החגיגיים שלהם . השבוע, השף הבייתי ערן רגב עם המלצות למתכונים מחממים לשבת
18.12.20
אוכל מזיז אנשים: סיורים קולינריים במרחבי הנגב
דוד כהן, יזם ומדריך סיורים קולינריים, ראה שחברים וקולגות סוגרים מסעדות ועסקים בתקופת הקורונה, אז הוא יצר ארבעה סיורים קולינריים מותאמים למצב, במרחבים הפתוחים של הנגב - מירוחם, דרך טללים ושדה בוקר, עד מצפה רמון: "אוכל מזיז אנשים. הוא מביא אותם להכיר עסקים חדשים ועל הדרך יוצר צמיחה כלכלית"
מור אלזון
|
05.12.20
טעימה וירטואלית מישראל
פרויקט קולינרי חדש וחוצה יבשות הושק השבוע בהשתתפות השפים המובילים בישראל וארה״ב
04.12.20
זולה ישראלית
צריך להביט בעיניים הכחולות של כרובי ולשהות לצד האנרגיות הבלתי נידלות של בקלו, ולא להאמין לסיפור שהפך אותם לצוות מנצח למרות הויה-דולורוזה שהחיים העבירו אותם. שלווה ורוגע לא היו חלק מהסאגה.
אילנית סולומונוביץ' חבוט
|
13.11.20
אוכלים בריא בבית
הדיאטנית קארין אדוני בן-דוד עם מתכוני שבת משובחים שמשלבים טעם חגיגי וערך תזונתי
קארין אדוני בן-דוד
|
09.10.20
מסורת יהודית בצלחת
ארכיון האוכל היהודי, שמאגד מאות מתכונים משפחתיים וסיפורים מרתקים הפך את האוכל היהודי לטרנד של ממש שסחף חובבי אוכל לאירועים ייחודיים ברחבי ניו יורק. עם פרוץ הקורונה התיאבון גבר ובשבוע הבא, האירועים יעברו באופן רשמי לפודקאסט חדש שיוקדש למתכונים נושנים ואנינים לחגי תשרי. סיפור מעורר תיאבון
עדי גרינברגר
|
11.09.20
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות