מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
ביקורת מסעדות
מה אוכלים באזור משגב?
כריכים משגעים, מעדנייה עם נקניקים וגבינות מכל העולם, מסעדת שף ערבית עם פוקצ'ות במקום פיתות וגם בתי קפה, מגוון יקבים ובר אחד מגניב בכרמיאל: יצאנו לבדוק מה אוכלים באזור משגב שבגליל התחתון
לין לוי
|
15.06.19
המבורגר של שף
חיים כהן, מושיק רוט, משה שגב, עומר מילר ואחרים: השפים שהבינו שהמבורגר זה ג'וקר
לין לוי
|
27.05.19
מה הסיכוי להשיג שולחן במסעדה ביום הבחירות? מסתבר שקלוש
חשבתם לבלות מחר במסעדה? לא בטוח שיהיה לכם איפה - מסעדנים מדווחים על גידול של פי שלושה בהזמנות להערב (שני) ועל גידול של פי שלושה בביקוש לארוחות בוקר וצהריים ביום הבוחר: "הטלפונים לא מפסיקים לצלצל"
תיקי גולן
|
09.04.19
"אני לא מרוויח שקל על המנה שעולה 188 שקלים"
על בטן מלאה: אחרי חמש שנים במסעדת "פופינה" בנווה צדק בתל אביב, לאוראל קמחי יש הרבה מה להגיד על מבקרי מסעדות שלא אוהבים את האוכל שלו, על למה אי אפשר להצליח עם כל הלקוחות ואיך יכול להיות שהוא לא מרוויח על מנה שמחירה בתפריט 188 שקלים. "זאת מנה שהיא שירות ללקוח. אנשים לא מבינים כמה דברים מגולמים בה"
תיקי גולן
|
05.01.18
תל מונדיאל
דווקא הפורטרהאוס הוא לא המנה הכי טובה ב"פורטרהאוס". בדיוק סוג ההפוך־על־הפוך שהיית מצפה ממסעדה בשרית ברמה בינלאומית שממוקמת לצד מתקן לשטיפת רכב בתל מונד
יעקב מאור
|
11.01.12
מי שבולס בבית מזכוכית
כנפי עוף, צלעות טלה וסטייק אנטרקוט הם רק חלק מהדברים שמבקרנו אכל ב"מרינדו". ואחר כך עוד הייתה לו החוצפה לקרוא לתפריט שלהם "עב כרס"
יעקב מאור
|
06.12.11
סלון קלות
מבקרנו קפץ ל"מזללה" התל אביבית וחזר עם תובנה לגבי המנות: ככל שהן כבדות יותר, הן מפנקות פחות. בצירוף מקרים מוזר, לנו יש תובנה הפוכה לגמרי לגבי בנות
יעקב מאור
|
15.11.11
קינג גיאורג
"ראצ'ה" הירושלמית היא כל מה שאפשר לבקש ממסעדה גרוזינית: חומרי גלם שמגיעים היישר מטביליסי, שיכר תוצרת בית, וצוות כל כך אותנטי שהוא יכול להקים את להקת "נושאי המגבעת המרובעת"
יעקב מאור
|
29.09.11
בורא פרי הפרה
אם אתם יוצאים לאכול בחיפה, יש לנו בשבילכם שלוש מילים: Meat in _sub_title out. בעצם רגע, סופרים את ה־_sub_title הזה?
יעקב מאור
|
07.09.11
הגשה אזורית
"בויה" התל אביבית חוגגת עשור של בישול ים־תיכוני, ומבקרנו מדווח שהיא עדיין במיטבה. חבל, אם היא היתה מבאסת יכולנו ללכת עם הכותרת "סיפור מהאגן"
יעקב מאור
|
08.08.11
אני חושב משמע אני רעב
מבקרנו אכל בסניף החדש של "חג' כחיל" ביפו עם פרטנר שהוא פילוסוף. טוב, ככה זה בחיים: לפעמים האדם מחפש משמעות, ולפעמים הוא מחפש כנאפה
יעקב מאור
|
13.06.11
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות