מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בישול
רון יוחננוב מגלה את הסודות לחיתוך ירקות מושלם
רק בגיל 14 גילה רון יוחננוב את עולם הסלטים, ומאז הוא מעמיק בו בהנאה. לכבוד ספר הבישול החדש שלו, "כמה סלטים", הוא הכין במיוחד ל"לאשה" מדריך מצולם לקיצוץ נכון וגם סיפר לנו איזה ירק יקח לאי בודד (ואיזה הוא עד היום לא מבין)
רון יוחננוב, רוני רבינוביץ
|
09.03.25
"סבתא שרדה ביערות בזכות הבישול שלה": יזמיות אוכל עם סיפור יוצא דופן
לאה צרפתי, דפי קרמר ושרי קרספי משלבות במטבחים שלהן את המסורות המשפחתיות ארוכות השנים מעבר לים ואת הטעמים המיוחדים שזכרו מהבית שבו גדלו. מהסלמון המעושן הנדיר שאין למצוא כמוהו בארץ, אוכל הנשמה היהודי ועד בורקס המים, בדיוק כמו באיסטנבול: 3 יזמיות קולינריות שמגישות טעמים מעוררי זיכרון
ענת לב-אדלר
|
03.03.25
2 הדקות שיהרסו אותו: כמה זמן באמת צריך כדי להכין דג?
השקעתם בקניית דג טרי ומשובח - והוא התייבש ואכזב? אתם לא לבד. אחת ולתמיד - כמה זמן נחוץ כדי להכין דג מושלם בתנור או במחבת, ואיך מזהים שהוא מוכן. מדריך קצר והכרחי
תיקי גולן
|
04.12.24
"הנתח הכי טעים": החלקים שלא כדאי להתעלם מהם בקצבייה
חלקי פנים נשמעים מבהילים ולפעמים גם נראים ככה, אבל הם יכולים להפוך לנפלאים עם טיפול נכון וראש פתוח. סיור בקצבייה בעקבות מוח, שקדים וכן - גם לשון
אסף קמר
|
24.11.24
הישראלים חוזרים למטבח המרוקאי: "רוב המנות לא שרדו את המעבר לישראל"
מיכל וקסמן גדלה על גריסים, אבל חלמה על קוסקוס אסלי. רעות עזר אסרף רצתה יותר ממטבוחה ומופלטה. ביחד, הן יצאו למסע בעקבות האוכל המרוקאי האותנטי, וחזרו עם ספר בישול שהצליח להפתיע אפילו את דור המאמות. ויש גם מתכונים לארוחת חג מגרבית מושלמת
גבי בר–חיים
|
29.09.24
הוציאו ספר בישול למנה אחת: "להכין לעצמך ארוחה זו הצהרה של אהבה עצמית"
יפעת ואורה אביקסיס, גיסות וחברות, עברו שלב בחיים: אצל אחת הילדים עזבו, השנייה עובדת מהבית. גם אצל הוריהן חלו שינויים, וכולם, התברר, מסבתות ועד נכדים, לא ממש מבשלים כשהם אוכלים לבד. אז בשבילם, ולטובת כל מי שמזדהה, הן הוציאו לאור ספר שכולו מתכונים לארוחת יחיד
מלי זיידמן
|
11.09.24
מתי הוספתם את המלח? כל הטעויות שעושים בבישול אורז
כמות המים שאתם שמים, השמן לטיגון והערבוב שבסוף - אורז הוא לא סתם תוספת, הוא עולם ומלואו וצריך להתנהג אליו בכבוד כדי שייצא כמו שצריך. אלה הטעויות שיהרסו את כל הסיר
תיקי גולן
|
06.09.24
בישול בריא יותר ששומר על הויטמינים בסירי הלחץ של טפאל
איך לבשל בפחות זמן לשמור על הוויטמינים והמינרלים של המזון ולהתאמץ פחות במטבח? הכירו את הדרך הכיפית, הקלה, הבטוחה והמהירה לבשל – סירי הלחץ של טפאל. הנה כל מה שחשוב לדעת
מוגש מטעם TEFAL
|
04.09.24
שפים בני 14: "אני מכינה עוגות לימי הולדת של חברות וכולם מבקשים מתכון"
הם אוהבים לבשל ולאפות מאז שהיו קטנים, ומכינים מנות וקינוחים שגורמים לכולם לבקש את המתכון. הכירו את הילדים שמבלים כל רגע פנוי שלהם במטבח (גם אם זה אומר להיות פחות זמן במסכים), ומבינים שגם מעוגה שנשרפה אפשר ללמוד הרבה
נירית צוק
|
19.05.24
סטייל של הביוקר: איזה מוצרי חשמל יש במטבחים של האלפיון העליון?
יצאנו לבדוק איך צולים סטייק בתנור ביתי מיוחד, מה הופך צ'יפס לבריא ודל שומן ומה עושים כדי לקבל פיצה ביתית ברמה של פיצרייה מקצועית בשלוש דקות וחצי בלבד. צפו
אסף קמר
|
26.04.24
פסח 2024: מסעדות פתוחות בליל הסדר
ממסעדת שף ועד ארוחה בבית מלון: אלה המסעדות שתוכלו להעביר בהן את ערב ליל הסדר מבלי לארח את כל המשפחה בבית ומבלי לבשל כלום
ynet אוכל
|
17.04.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות