מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה ירוקה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בישול
קליפורניה נגד מחבתות וסירי נון-סטיק: "כשיש שריטות, כימיקלים משתחררים"
קליפורניה בדרך לאיסור על "כימיקלים נצחיים": אחרי שהצעת החוק עברה בבית המחוקקים וממתינה לחתימת המושל, השחקן מארק ראפלו והשפית הישראלית-אמריקנית עינת אדמוני הצטרפו לדיון הציבורי סביב מחבתות הטפלון – הוא התריע כי PFAS עלולים להגיע למזון, והיא טענה כי האלטרנטיבות מקשות על בישול יומיומי. פרופ' אמנון להד מכללית: "הנתונים אינם אחידים בכל המחקרים, מדובר בקשר נסיבתי בלבד"
צור גואטה
|
16.09.25
איך לחתוך בצל בלי לבכות? המדענים מצאו שיטה
חוקרים מאוניברסיטת קורנל בחנו מחדש את השאלה הפופולרית ביותר בעולם המטבח - למה אנחנו בוכים כשאנחנו חותכים בצל, ומה באמת אפשר לעשות כדי לעצור את זה. אחרי ניסויים מדויקים, הם חושפים את הדרך הפשוטה – בלי משקפיים, בלי עדשות - רק תצטרכו דבר אחד: סבלנות
ynet
|
04.09.25
הכי פשוט שיש: הטריק הצרפתי שחוסך זמן במטבח
הוא נשמע פשוט וברור מאליו, אבל הכלל הצרפתי שנקרא מיז אן פלאס, ולפיו מכינים מראש את כל המרכיבים למתכון - מכוס המים ועד הבצל הקצוץ - יעזור לחסוך זמן וסבל בכל מטבח ביתי. כך עושים את זה כמו הצרפתים
תיקי גולן
|
13.08.25
מהמצלמה לסירים: השחקן שהפך לטבח פרטי
אחרי שכיכב בסדרות מדוברות כמו "תאג"ד" ו"כפולים", הגיעה הקורונה וזאק פקיאל מצא את עצמו הרבה יותר מול הסירים מאשר מול המצלמה. מבלי שלמד בישול מקצועי או עבד במסעדות, הוא החליט לעשות שינוי קריירה ופתח ליין של ארוחות פרטיות, שכולל גם שירים בצרפתית. בריאיון הוא מסביר למה הוא לא רוצה שיקראו לו "חתיך", ומה גרם לו להפסיק לבשל בשביל "זאת שתהיה אשתי"
יניב פוהורילס
|
03.07.25
רגע לפני שהילדים שוב נבלעים למסכים: זה הזמן לחוות יחד משהו קצת אחר
איך נראו רגעי הפנאי האחרונים שלכם בבית? נראה שעל אף כל הניסיונות שלנו ליצור "זמן משפחתי", בסופו של דבר תרחיש אחד חוזר על עצמו - הקטנים על הספה עם הטאבלט והגדולים בכלל בקושי יוצאים מהחדר. אם הרגשתם רע עם עצמכם, כדאי לדעת שאתם ממש לא לבד. לא קל למצוא פעילות שכולם יתחברו אליה, שלא תרגיש מאולצת ומביכה וכמובן – כזו שלא תקרע לנו את הכיס. וככה עובר לו עוד שבוע שבו לא עשינו יחד שום דבר משמעותי.
מוגש מטעם דרך הבישול
|
29.05.25
מירי כהן: "תמיד הייתי 'אמא של'. בגיל 50 זה השתנה"
היא עמדה מאחורי הבת המפורסמת אלין כהן ונתנה לה את כל הפוקוס - עד שהמצלמה התהפכה. בזכות מתכון של חביתה-טורטייה מירי כהן הפכה לכוכבת בעצמה עם ספר בישול ושיתופי פעולה מסחריים, והיום כבר אפשר לכנות אותה כוהנת לייף סטייל. "אני עושה עם הנכדים פנקייקים, פסטה – וגם טיפול ואיפור ביחד"
תיקי גולן
|
29.05.25
רון יוחננוב מגלה את הסודות לחיתוך ירקות מושלם
רק בגיל 14 גילה רון יוחננוב את עולם הסלטים, ומאז הוא מעמיק בו בהנאה. לכבוד ספר הבישול החדש שלו, "כמה סלטים", הוא הכין במיוחד ל"לאשה" מדריך מצולם לקיצוץ נכון וגם סיפר לנו איזה ירק יקח לאי בודד (ואיזה הוא עד היום לא מבין)
רון יוחננוב, רוני רבינוביץ
|
09.03.25
"סבתא שרדה ביערות בזכות הבישול שלה": יזמיות אוכל עם סיפור יוצא דופן
לאה צרפתי, דפי קרמר ושרי קרספי משלבות במטבחים שלהן את המסורות המשפחתיות ארוכות השנים מעבר לים ואת הטעמים המיוחדים שזכרו מהבית שבו גדלו. מהסלמון המעושן הנדיר שאין למצוא כמוהו בארץ, אוכל הנשמה היהודי ועד בורקס המים, בדיוק כמו באיסטנבול: 3 יזמיות קולינריות שמגישות טעמים מעוררי זיכרון
ענת לב-אדלר
|
03.03.25
2 הדקות שיהרסו אותו: כמה זמן באמת צריך כדי להכין דג?
השקעתם בקניית דג טרי ומשובח - והוא התייבש ואכזב? אתם לא לבד. אחת ולתמיד - כמה זמן נחוץ כדי להכין דג מושלם בתנור או במחבת, ואיך מזהים שהוא מוכן. מדריך קצר והכרחי
תיקי גולן
|
04.12.24
"הנתח הכי טעים": החלקים שלא כדאי להתעלם מהם בקצבייה
חלקי פנים נשמעים מבהילים ולפעמים גם נראים ככה, אבל הם יכולים להפוך לנפלאים עם טיפול נכון וראש פתוח. סיור בקצבייה בעקבות מוח, שקדים וכן - גם לשון
אסף קמר
|
24.11.24
הישראלים חוזרים למטבח המרוקאי: "רוב המנות לא שרדו את המעבר לישראל"
מיכל וקסמן גדלה על גריסים, אבל חלמה על קוסקוס אסלי. רעות עזר אסרף רצתה יותר ממטבוחה ומופלטה. ביחד, הן יצאו למסע בעקבות האוכל המרוקאי האותנטי, וחזרו עם ספר בישול שהצליח להפתיע אפילו את דור המאמות. ויש גם מתכונים לארוחת חג מגרבית מושלמת
גבי בר–חיים
|
29.09.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות