מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה ירוקה
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה ירוקה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בישול
מה קרה כשיהודים פגשו מבשלות אפרו-אמריקאיות בדרום ארה"ב?
קוגל דרומי מלוח או מנה של גמבו במיה? כשיהודים הגיעו לדרום ארצות הברית ולימדו את המבשלות המקומיות מהו אוכל יהודי ואיך מבשלים לפי חוקי הכשרות, המפגש בין התרבויות השונות הוליד כמה מהמאכלים הייחודיים ביותר בארה"ב ובעולם היהודי. ספר מאגד את פיסת ההיסטוריה הזאת, ונותן כמה מתכונים וסיפורים שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר בעולם
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
02.02.24
"נסראללה לא ינהל את שיגרת החיים שלי": האישה שמסרבת לעזוב את שתולה
כל התושבים פונו מבתיהם והיא נשארת במטבח לבשל: אורה חתן רואה את ההפגזות מהמרפסת בבית שלה, אבל במקום להתפנות היא נשארת בבית ומבשלת ללוחמים בשטח. "אני רואה את אבוקת העשן ואת המוצבים של חיזבאללה שממוקמים על הגדר, זה ברור לי שכמו שאני רואה אותם – הם גם רואים אותי. אבל אני לא מפחדת"
גל גנות
|
26.12.23
49 טיפים מעולים לבשלנים
מהטיפ של ויקי עזרא מלחם חביתה להכנת תבשילים ועד הדרך הכי טובה של רון יוחננוב להפוך את האורז ללבן צחור: הטיפים וההמלצות שכל בשלן ובשלנית חייבים להכיר
ynet אוכל
|
17.09.23
"קשה שלא להשתגע כאן": רותי רוסו בישלה עם האסירות של נווה תרצה ושמעה את הסיפורים שלהן
מאחורי הסורגים של נווה תרצה, כלא הנשים היחיד בארץ, כלואות יחד רוצחות, נרקומניות, גננות מתעללות וגם נשים שחטאו רק פעם אחת - פעם אחת יותר מדי. בלב הכלא שוכן המטבח, שהפך לכלי שיקומי עבור האסירות. רותי רוסו בישלה איתן ושמעה מהן על ייסורי האשמה והחרטה, הבישולים שמזכירים את הילדים שנשארו בבית ואיזה נוהל מקפיצים כשסכין הולכת לאיבוד
רותי רוסו
|
13.09.23
זיכרונות של טעמים: טעמנו אוכל אוקראיני מסורתי
אולג ואנה מפעילים קייטרינג בוטיק לאוכל אוקראיני, מלווים אותו בוודקה תוצרת בית וחולמים לפתוח מסעדה אוקראינית: "זאת תהיה מסעדה ביתית עם קישוטים וסמלים אוקראינים, מפות יפות עם רקמה, שרשראות שום ובצל על הקירות"
אדוארד דוקס
|
28.07.23
לזכרה של התבנית שעשתה היסטוריה: 5 מתכונים בפיירקס
יותר ממאה שנה אחרי שיוצרה התבנית הראשונה, היצרנית האמריקאית פושטת את הרגל ואנחנו נפרדים מהמותג פיירקס עם מתכונים מושלמים בתבנית זכוכית אחת
ynet אוכל
|
19.06.23
שלא סתם יערבבו אתכם: איזה מיקסר הכי כדאי לקנות
לקראת פסח בדקנו, בסיוע שפים ומומחי בישול ואפייה, חמישה דגמים חדשים של מיקסרים שמוגדרים "מקצועיים". גילינו שאין באמת קריטריונים להגדרה כזאת, אבל יש הבדלים של פי עשרה במחירים. אז איזה כדאי לקנות?
שושנה חן
|
19.03.23
אימרי ביטון: "יש אנשים שתמוה להם ששחקן מגיש להם פיתות ואוכל"
כוכב הסדרות "שעת נעילה", בני אור" ו"בעלת החלומות" פתח עסק משפחתי של מזון עם אחיו ולא נבוך כשמזהים אותו מהטלוויזיה. "יש אנשים שמתבלבלים, אבל אני לא חי חיים של אף אחד, אני חי את החיים שלי". צפו
בר זגה
|
16.03.23
"קיבלתי הודעת פיטורים במייל ב-23:00. אחריה חישבתי מסלול מחדש"
ליזה כץ עובדת בהייטק כבר 20 שנה, ולאחרונה פוטרה מתפקידה בשל קיצוצים. בשיחה עם אולפן ynet היא מתייחסת לדרך בה נודע לה על סיום עבודתה, ההיערכות למצב עוד לפני הפיטורים: "ביטלנו קניית רכב מתוכננת, התחלנו לאכול פחות בחוץ", וההסבה המקצועית: "פתחתי ערוץ בישול באנגלית, זה חלום ישן"
אלכסנדרה לוקש
|
27.01.23
תעשה לי ביס: סדנאות בישול מומלצות
בין אם אתם בשלנים מתחילים או שאתם ברמה של פיינליסטים בתכנית בישול, סדנאות בישול יכולות להרחיב לכם את הרפרטואר של התפריט: איפה תלמדו לגלגל סושי מושלם, איפה תבשלו אוכל קוריאני מסורתי ומאיזו סדנה תצאו עם קינוח ויטרינה מושלם משלכם? מדרום עד צפון - אלו סדנאות הבישול שכדאי לכם להכיר
ליעד ורבר
|
23.01.23
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
חלבונים שיידמו חלב, מקרר שיזמין בדיוק מה שחסר: איך ייראה המטבח ב-2050?
מערכות שיאספו עלינו נתונים וייצרו לנו המלצות לתזונה מותאמת אישית, מקרר שיידע לבד מה צריך להזמין מהסופר, פח אשפה שיציע לנו למחזר, וחלב שנראה כמו חלב ובטעם חלב - אבל לא מגיע מהפרה. משבר המזון מרחף מעלינו ובתעשייה כבר נערכים לפתרונות חדשניים. באסם-נסטלה רותמים סטרטאפים בתחום לשיתופי פעולה עתידניים: מבשר מתוצרי ייצור של זרעי חמניות ועד סטייק מדמם מהצומח שנראה ונטעם אמיתי. העתיד שכבר כאן – וזה שעוד צפוי
בשיתוף אסם-נסטלה
|
29.12.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות