מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מרק
להכין ברבע שעה: 10 מרקים מעולים לסערה
בחוץ גשמים ורעמים, בפנים מרק - זו הנוסחה המנצחת לסופ"ש סוער, ומה יותר טוב ממתכונים קלים וזריזים שיסדרו ארוחה חמה ומנחמת בכלום עבודה
ynet
|
11.12.25
קערה לסערה: 11 מרקים קטיפתיים עם ירקות
שלפו את הסיר הגדול, כי "ביירון" בדרך, וזה הזמן להכין מרק מחמם ומנחם לכל המשפחה. רק נשאר לבחור איזה: עם עגבניות צלויות ושומר, דלורית ופטה או כרובית ושום
צוות שף
|
09.12.25
אחו בלאנקו: מרק ספרדי עם שקדים ושום
אף על פי ששמו אחו בלאנקו (שום לבן) מחביא את השקדים, הם נוכחים בו בהחלט. שימו לב לזמן ההשריה של השקדים לפני תחילת ההכנה
עמית דונסקוי
|
08.12.25
מרק דלורית, פטריות ותרד
הגיע הזמן למרק עמוס בירקות. איילת הירשמן עם מתכון שהוא גם קל, גם מרענן וגם סופר-טעים
איילת הירשמן
|
08.12.25
מרק מינסטרונה: קלאסיקה איטלקית
ארוחה שלמה בקערה חמה, כולל ירקות, קטניות ופחמימות. שקמה יעקבי מנבחרת המשפיעניות של לאשה מבשלת סיר איטלקי ליום חורפי
שקמה יעקבי
|
08.12.25
מרק סלרי ירוק
מרקם קטיפתי קליל שמשתלב נפלא בכל ארוחה. אפילו הילדים אהבו
טליה הדר
|
08.12.25
מרק עדשים כתומות
מרק מחמם ומשביע, שאפשר לטחון למרקם חלק, ואפשר להשאיר כפי שהוא, במרקם כפרי
עמית דונסקוי
|
08.12.25
מרק עדשים, חסה ושום
מרק עדשים ידוע כמנה חורפית, אבל זה לא המצב במרק הזה. בזכות השימוש במרכיבים מעטים – הכוללים חסה ומיץ לימון – הוא נשאר קליל ורענן
נעמה רן
|
08.12.25
מרק קרם שורשים וערמונים
מרק סמיך ועשיר, שמתבקש להגיש ביום חורפי במיוחד
נעמה רן
|
08.12.25
מרק עגבניות ארומטי
השום האפוי מעניק למרק תוספת של טעם נהדר, והניוקי הם תוספת משביעה
מיכל לוי אלחלל
|
08.12.25
מרק דלורית ופטה
זוכרים את הפטה האפויה שהפכה לרוטב לפסטה? כאן היא בגרסה מרקית טעימה מאוד
מיכל לוי אלחלל
|
08.12.25
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
מתכונים
מתכון
אוכל טבעוני
עגבניות
אוכל איטלקי
איילת הירשמן
שום
נעמה רן
מרקים
צמחוני