מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שף
"בריאיון הראשון השף שאל אם אני מרוקאי. עניתי שכן והוא אמר - התקבלת"
עידו אדרי עבד בלא מעט מסעדות מצליחות, אבל את השם שלו כנראה לא שמעתם. "אני בורח מתופעת השף סלב", הוא מבהיר, אבל עכשיו, כשמסעדת בל עמי שלו נפתחת סוף סוף, הוא מוכן להסביר למה הוא לא יוצא ללקוחות שרוצים להחמיא לו, ומספר איך הכול התחיל כשרפי כהן לימד אותו לחתוך עגבנייה
תיקי גולן
|
24.11.25
השף מושיק רוט מספר איך הוריד 104 קילו ממשקלו
בדיוק מחצית ממשקל גופו השיל מעצמו מושיק רוט בשנים האחרונות. מהפך חיצוני שלווה בשינוי פנימי עמוק. השף שהחליף את המרדף אחרי כוכבי מישלן בריצה אחרי ילדיו הקטנים מדבר על ניתוח מעקף הקיבה שעבר, הטיפול הפסיכולוגי, השיבה ל"משחקי השף" ברשת 13 ולמה הוא לא מתכוון לפתוח עוד מסעדה בחו"ל
תיקי גולן
|
21.11.25
השף רצה בית במושב ילדותו, האדריכל תכנן לו בשלט רחוק מהמילואים בחאן יונס
העבודה על הווילה המשפחתית בעמק חפר החלה לפני 7 באוקטובר ונמשכה אל תוך המלחמה, תוך מחשבה על בחירות כחול-לבן וחשיבות הממ"ד
גילי קנלבאום
|
30.10.25
בדירה של השף אסף גרניט: "אני סטורי־טלר, וזה רק הגיוני שהבית שלי יהיה מורכב מסיפורים"
בקומה גבוהה במגדל זכוכית וברזל בתל אביב עיצב לעצמו השף אסף גרניט, עם קצת עזרה מהבייביסיטר של בנו ליאו, דירה אקלקטית חמה, עמוסה במזכרות, אמנות, ספרים ופריטים עם משמעות. דווקא המטבח נשאר לבן ונקי, מתאים לחיבה שלו לקפדנות
אורית מרלין-רוזנצוייג
|
11.10.25
"אני לא כועס על מי שמפגין ובעקיפין אולי פוגע לי במסעדה"
שף שמחזיק במשך 20 שנה מסעדה בישראל זה חתיכת הישג, בטח כזו שהפכה לסמל יוקרה כמו טוטו. עכשיו ירון שלו, מספר על הטיל האיראני שנפל בסמוך, למה הוא לא מקנא בקולגות עם המישלן והמסעדות בחו"ל, מה אנשים לא מבינים כשמדברים על המחירים של המנות אצלו, ואיך חיים עם הדיסוננס של קליינטים שנכנסים לאכול ניוקי ערמונים ויוצאים לבכות ממול, בכיכר החטופים
רז שכניק
|
04.10.25
שנה שנייה ברציפות: הישג בינלאומי לשף יוסי שטרית
הבעלים של מסעדת היבה בתל אביב - וכותב מדור האוכל "יוסי בשישי" במוסף "7 ימים" - נכנס לרשימת "סכין אחד" בתחרות הבינלאומית היוקרתית The Best Chef. הדירוג הוא חותמת איכות רשמית שמוענקת לשפים מצטיינים, וממקמת אותו לצד שמות מהשורה הראשונה בקולינריה העולמית. "זה סמל גדול לזכות דווקא בצאת יום כיפור, בתקופה כל־כך מטלטלת בה השנאה כלפינו גוברת – יש בזה הרבה תקווה", אמר שטרית ל-ynet
רועי אלמן
|
03.10.25
השף ברק יחזקאלי: "כשאלון אבוטבול מת לי בידיים, קיבלתי הצצה לנצח"
השף ברק יחזקאלי חוזר ליום הנורא ההוא, שבו זיהה את חברו אלון אבוטבול מחוסר הכרה על החוף אבל לא הצליח להציל את חייו. בראיון ראשון מאז המקרה הוא מספר גם על המעבר המשפחתי מתל–אביב ליישוב בגליל שלא מחובר לחשמל, טוען שתרבות האוכל בארץ יצאה מפרופורציה, ומסביר למה הוא מסרב לצלם מתכונים לסטוריז
תיקי גולן
|
26.09.25
השף אבי לוי מדבר על הגמילה מהסמים, ההתחזקות והסיכוי לרילוקיישן
את המסעדה עם הסלבס הוא החליף בשיפודייה עם כשרות מהדרין, את אולפני הטלוויזיה בעבודה בלתי פוסקת ברשתות החברתיות, ולמרות שברגע האחרון לא עלה על הטיסה למיאמי - הוא עדיין מתכנן לפתוח שם סניף. השף אבי לוי משיק את "המוציא גריל" ומדבר בפתיחות על הבעיה הגדולה של המקום המיתולוגי, האזהרה מהבנק שהצ'קים יחזרו ומספר למה הוא לא מתחייב שיישאר לגור בירושלים
תיקי גולן
|
29.08.25
יוסי שטרית לא האמין שזה יכול לקרות גם למסעדה שלו
הוא בא ממשפחה שהתרסקה דווקא אחרי זכייה בלוטו, שמע מהמורה שלא ייצא ממנו כלום וקיבל פרצופים מלקוחות שהתאכזבו לראות מרוקאי ממעלות שיודע להכין ארוחת גורמה. אבל שום דבר לא עצר את שטרית בדרך להיות אחד השפים המצליחים והאהובים בישראל, גם לא הטיל האיראני שפגע במסעדת 'היבה' שלו, הפרידה הרועשת מהשותף שהכיר בריאליטי והמוות של אביו. עכשיו חסר רק המישלן, ומבחינתו זה עניין של זמן
רז שכניק
|
22.08.25
הכול מתחיל בבצק אחד - שהופך לשני מאפים מעולים
נאפים, נשזפים ומתחרים על החך: האחד כיסוני, במילוי עוף - מעולה ליד סלט עלים. השני פתוח, עם מנגולד, מושלם עם קישואים ביוגורט. נירה ורותי פותחות שולחן של קיץ עם השף ענר בן רפאל
נירה ורותי רוסו
|
20.07.25
"אנשים חושבים שזה כיף חיים - אבל מסעדה זה שטן"
השף אור גינסברג מג'נגל ביומיום בין שלוש מסעדות, שתי בנות ולא מעט עובדים וספקים. ואז הגיעה המלחמה עם איראן ותקעה אותו גם עם מאות ק"ג של דגי טונה משובחים במקרר. בריאיון הוא מספר איך הפך מהזוכה של "משחקי השף" למסעדן שמכיר מקרוב את כל הקשיים בישראל ("אנשים מאבדים פה את התחתונים"), ולמה החליט לוותר על הקוקו שלו
תיקי גולן
|
10.07.25
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות