מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
סוכר
יותר אנשים בריאים לובשים מד סוכר רציף: האם גם אתם צריכים?
יותר ויותר אנשים ללא אבחנה רפואית מתחברים לחיישני סוכר רציפים כדי לעקוב אחרי רמות הסוכר שלהם, אך האם זה באמת נחוץ? ד"ר יבגני מושקוביץ מכללית הזהיר באולפן ynet: "זה מיותר לחלוטין. בן אדם הוא לא מכונה מתוכנתת. הסוכר משתנה כל שנייה. אין בזה שום תועלת. זה פשוט טרנד"
איתן גפן
|
30.07.25
קוקה קולה משיקה גרסה חדשה - ומאיימת על מסורת יהודית באמריקה
הפוסט של טראמפ על "סוכר אמיתי" בקולה זכה לאישור חלקי מהחברה, שתשיק גרסת פרימיום לצד הנוסחה המקורית. חקלאי התירס מזהירים מפגיעה כלכלית של מיליארדים, והיהודים חוששים למסורת "הפקק הצהוב" בפסח, שהפכה לאייקון תרבותי – ואיך לא, למקור לתיאוריות אנטישמיות
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
25.07.25
טראמפ: "שכנעתי את קוקה קולה לוותר על שימוש בסירופ תירס"
הנשיא טען כי קברניטי החברה הסכימו להפוך את המשקה הפופולרי ל"יותר בריא" על ידי החלפת סירופ התירס בסוכר קנים במוצרים שיימכרו בארה"ב: "זה פשוט יותר טוב"
סוכנויות הידיעות
|
17.07.25
תוכן בשיתוף עם מכון אברהמסון הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
"לא נאבק יותר עם האוכל": כך נראים החיים אחרי הפרידה מהסוכר והפחמימות
40 אנשים מספרים איך שחררו את עצמם מהתלות בסוכר ופחמימות וחזרו להרגיש טוב - פחות כובד, יותר אנרגיה, ושליטה. כך נראים החיים ללא המאבק התמידי בדחפים
בשיתוף מכון אברהמסון
|
10.07.25
אריתריטול: האם תחליף הסוכר הפופולרי מעלה סיכון לקרישי דם?
אריתריטול מתוק, כמעט ללא קלוריות, ואינו משפיע על רמות הסוכר – ולכן הפך לפופולרי במיוחד בקרב חולי סוכרת וצרכני דיאטות. אבל מחקר חדש טוען שצריכתו עלולה להגביר את הסיכון לקרישי דם ולפגוע בלב. האם יש באמת סיבה לדאגה?
אשד לין, מכון דוידסון
|
11.05.25
התייקרות הממתקים: הרווחתם הזדמנות לשיפור הבריאות | טור
האם עליית מחירי הממתקים היא רק חדשות רעות, או שדווקא מדובר בצעד שיכול לעזור לנו לחיות טוב יותר ולחסוך בעתיד – לא בכסף, אלא במחלות?
פרופ' משה פרנקל
|
02.04.25
תוכן בשיתוף עם מכון אברהמסון, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הניצחון של איתן: מהתמכרות למאפים להשלמת מרתון
מהתמודדות עם התמכרות למזון ועד לשינוי חיים מלא: חמישה אנשים משתפים כיצד הצליחו להשתחרר מהתלות בסוכר ופחמימות, לרדת עשרות קילוגרמים ולחזור לחיים בריאים ומאוזנים
בשיתוף מכון אברהמסון
|
16.03.25
עדיף לאכול פירות טריים ולא מיובשים? לא בטוח
אוטוטו ט"ו בשבט והפירות היבשים על המפה, ובגדול: ממשמשים דרך תאנים ועד צימוקים. מצד אחד, מדובר בפרי ופירות, כך חינכו אותנו, טובים לבריאותנו. מצד שני, יש כאן מלכודת סוכר של ממש. אז מה ההבדל בין פירות טריים ליבשים ומה עדיף? מתברר התשובה מורכבת ממה משחשבתם
מורן קילזי
|
11.02.25
מחקר ענק: זה הנזק הכבד של שתיית משקאות ממותקים
המחקר שבדק הרגלי צריכה של מיליוני אנשים בעולם, מחזק את הקשר בין צריכת משקאות ממותקים למחלות מסכנות חיים כמו סוכרת, התקפי לב ומחלות כלי דם. הנתונים מצביעים על עלייה במקרי סוכרת בקרב גברים יותר מאשר בנשים, במבוגרים צעירים לעומת מבוגרים יותר ולמרבה ההפתעה, בבעלי השכלה גבוהה לעומת בעלי השכלה נמוכה. אנדוקרינולוגית בכירה מרמב"ם מסבירה מהם הסיכונים
ד"ר עירית הוכברג
|
03.02.25
כסף קטן, מחיר כבד: ביטול מס הסוכר עולה לנו בבריאות | טור
הצו להארכת הפטור ממס הסוכר הוא מכה קשה למאבק בהשמנה ובסוכרת. צריך רק לעשות אחד ועוד אחד כדי להבין שהחישוב שגוי. הנזק הכלכלי העצום בגלל הגדלת הוצאות עתידיות לנוכח העלייה בתחלואה. גם כאן, הציבור ישלם ובריבית דריבית. מנהלת שירות סוכרת ורופאה בכירה ברמב"ם כותבת
ד"ר עירית הוכברג
|
01.01.25
איך לגרום לאוכל להיות מתוק יותר בלי להוסיף סוכר?
רוצים לחוות את האוכל כמלוח יותר או מתוק יותר בלי המחיר הקלורי? ולמה, אם אתם רוצים לרזות, כדאי שתשקיעו בסכו"ם כבד? מדע הגסטרו־פיזיקה מציע פרשנות מפתיעה לדרך שבה אנחנו חווים את טעם האוכל, ומגלה איך אפשר לשנות טעמים באמצעים צבעים, צורות ואפילו מוזיקה
רויטל פדרבוש
|
27.12.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות