מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
"יחד עם כוכב מישלן מגיע גם לחץ נפשי נוראי"
הוא נולד בקליפורניה, גדל במקסיקו ונחשב לילד השובב של המטבח המקסיקני; עכשיו השף ג'וש גיל מגיע מקליפורניה לבשל ארוחה אחת בישראל, ומספר איך היה לעבוד במסעדת מישלן ואיך הרקע היהודי במשפחה שלו משפיע על האוכל שהוא מבשל
שי שגב
|
03.09.23
מיכל אנסקי: "אני לא יכולה לדמיין את עצמי מכניסה לפה חזיר"
היא אוכלת רק כשר, כמעט ולא אוכלת בשר ועכשיו, אחרי 12 שנה כשופטת וארבע שנים אחרי שחייה השתנו, מיכל אנסקי רוצה לחולל שינוי תזונתי בחיים של כולנו. "הילדים אוכלים בגנים זוועות – אוכל תעשייתי ומהונדס, וגם שרוצים לעשות אוכל בריא – זה קציצות קינואה מתפוררות, יבשות וחסרות טעם"
אמיר קמינר
|
02.09.23
תאילנד לפודי'ס: המסעדות שאסור לפספס בבנגקוק
בנוסף למסעדות המסורתיות ולדוכני הרחוב, התפתחה בבנגקוק גם קולינריה עילית; רגע לפני שהוא מגיע לארץ, השף ת'יטיד טון טסנאקג'ון, שמסעדותיו זכו במקום הראשון והשלישי בדירוג המסעדות הטובות באסיה, ממליץ על חמש מסעדות בעיר שהוא אוהב במיוחד - מאוכל שהוגש בארמון מלך תאילנד, דרך המסעדה הגרמנית הטובה בעולם ועד טעמי המזרח בפרשנות עכשווית
ת'יטיד "טון" טסנאקג'ון
|
23.08.23
"פתאום הבנתי שאנשים באים למסעדה בשביל השם שלי"
הוא התחיל את דרכו בעיר הגדולה כשף ירושלמי כמעט אנונימי, ועכשיו, ארבע שנים אחרי, השף מושיקו גמליאלי נמצא בלב הסצנה הקולינרית בתל אביב, מוציא ספר בישול למסעדה הראשונה שלו שחוגגת עשור, חובק זוגיות הדוקה וגם יכול לסמן וי על תפקיד קטן בסדרה ישראלית. אז מה עם פריים טיים ומסעדה בחו"ל?
תיקי גולן
|
19.08.23
המכונה החכמה שתמכור לכם סטייקים
מכונה אוטומטית, ראשונה מסוגה, תמכור בשירות עצמי סטייקים ובשר של "איציק הגדול"; המכונה הראשונה תיפתח ברחוב דיזנגוף בתל אביב. כמה יעלה שם סטייק? בן אסולין: "המחיר כזה כי הסטייקים ברמת קיצוב של מסעדת מישלן, אני יכול למכור בפחות אבל אז הסטייק לא יהיה מושלם כמו זה"
תיקי גולן
|
15.08.23
כיעור, רעש ואשפה: עיריית ניו יורק נגד שולחנות בחוץ
בעקבות הקורונה רוב בתי הקפה והמסעדות בניו יורק התחילו להושיב סועדים בחוץ, אבל עכשיו כל זה עתיד להשתנות בגלל תקנה אחת מוזרה של העירייה - בחורף מפרקים את המבנים ובקיץ אפשר להחזירם לרחוב. השפית עינת אדמוני ממסעדת בלבוסטה: "בלתי אפשרי להרוויח במסעדנות ומקומות הישיבה בחוץ נותנים למסעדנים 'קצת אקסטרה'"
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
13.08.23
"אי אפשר להישאר אדיש לקהל שומרי כשרות שרק הולך וגדל"
הביקורות היו טובות, רשימת ההמתנה הייתה ארוכה אבל אז הגיעו הצרות: השף אורן אסידו מספר למה הפך את מסעדת אולה לכשרה, מדוע המחירים עלו כתוצאה מהכשרות וחושף את המהלך הבא - מסעדה מרוקאית-צרפתית חדשה שהוא פותח בפריז ומקווה שאסף גרניט יפרגן
תיקי גולן
|
12.08.23
"אין לי 12 שנות לימוד ואני מחזיק באחת מחברות הסטארט אפ הכי מגניבות בארץ"
משף תפרן שנאלץ לחזור לגור ליד ההורים עם אישה ושני ילדים בשביל לגמור את החודש, הפך לירן גרודה ליזם בעל שם עולמי בתעשיית המזון; עכשיו הוא עשה גם אקזיט ומספר איך כל זה קרה: "הייתה לי מורה שאמרה לי 'ממך לא ייצא כלום'. אם היא תדע מה אני עושה היום, היא תהיה בשוק"
תיקי גולן
|
06.08.23
"אנחנו לא נפרדות": אהבה בין הסירים
מזי וג'נה הכירו במטבח בין מחבתות לדמעות, התאהבו, וחיו תקופה ארוכה בסוד מהמשפחה; עכשיו הן מספרות בגילוי לב על ההתעללות הנפשית במסעדה פופולרית בתל אביב, על החיים בסתר כזוג, ועל הכסף הגדול שעשו בקורונה. "הגעתי עם התקפי חרדה לבית חולים, היו לי רגעים נמוכים של השפלות, הייתי בוכה המון, נפגשתי עם פסיכיאטר והתחלתי לקחת כדורים"
תיקי גולן
|
22.07.23
"פתאום מצאתי את עצמי מתחבא בבית": איל שני עושה את איביזה
עם גזרה מרשימה של דוגמן ובית חדש מול הים הרחק מתל אביב, איל שני משיק מסעדה חדשה במלון יוקרתי באיביזה ומסביר למה עזב את העיר הגדולה, איך זה מרגיש להיות כוכב טיקטוק בגיל 64 ואיך הוא מוכר צלוחית קטנה עם שלוש פיסות דג ב-90 יורו
תיקי גולן
|
13.07.23
פיצה ענבים כבר אכלתם? רותי ונירה רוסו משיקות פיצות עם פרי וירק מקומי
העיתונאית והבשלנית נירה רוסו ובתה, אשת הטלוויזיה והעיתונאית, רותי, משיקות סדרת פיצות המבוססת על חקלאות מקומית. בתפריט: פיצה ענבים מקורמלים ופיצה עם שלושה סוגים שונים של עגבניות. "הכנסנו לפיצות מגוון רכיבים המוכרים מהגינה"
ynet אוכל
|
10.07.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות