מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בצק
הסלבס של אינסטגרם: מגולגלות שכולם יטרפו
מקרוקנט ועד קינדר, העוגיות המגולגלות הסולידיות של פעם הן כבר מזמן כוכבות מושחתות. נירה ורותי עם בצק אחד מושלם (פריך אבל לא מתפורר) ושלושה רעיונות למילויים מעלפים (לא רק לקטנים)
נירה ורותי רוסו
|
24.08.25
הכול מתחיל בבצק אחד - שהופך לשני מאפים מעולים
נאפים, נשזפים ומתחרים על החך: האחד כיסוני, במילוי עוף - מעולה ליד סלט עלים. השני פתוח, עם מנגולד, מושלם עם קישואים ביוגורט. נירה ורותי פותחות שולחן של קיץ עם השף ענר בן רפאל
נירה ורותי רוסו
|
20.07.25
תוכן בשיתוף מעדנות, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
עבודה קלה עם תוצאה איכותית: הסודות שמאחורי הבצקים הקפואים
מאחורי הקסם של הבצקים הקפואים שאתם רואים בסופר, עומד שילוב נדיר של דיוק בלתי מתפשר ואהבה אמיתית לבצק. התוצאה? מאפים ביתיים עם איכות של קונדיטוריה - גם למי שלא יודע להפריד ביצה
בשיתוף מעדנות
|
18.05.25
גונב את ההצגה מהבשר: בצק על הגריל
הם יוצאים פריכים, חרוכים ועמוסי טעם, מתאימים למילוי, לניגוב, או לסתם כרסום: בין נקניקיות לשיפודי קבב, תפנו מקום על הרשת גם לבצקים. נירה ורותי מזכירות שהגריל הוא בעצם תנור משובח
נירה ורותי רוסו
|
27.04.25
מתי הוצאתם את הביצים מהמקרר? מיתוסים באפייה
אופים רק על טורבו? נמנעים מלשים מלח עם שמרים? אפייה מצריכה כללים מדויקים, אבל יש כמה מיתוסים שהשתרשו והם פשוט לא נכונים. האופה לוטם דרעי מנפץ אותם
תיקי גולן
|
23.04.25
יפיוף אמיתי: מאפה חם ומתוק
מאפה קלצונה ממולא בנוטלה ומסקרפונה שימלא את הבית בריחות טובים. מה צריך יותר בחיים?
בתיה שורק
|
09.01.25
הביס המושלם: מהפכת הפיצות של ישראל
הדרך שעברה הפיצה הישראלית מפיצה-פיתה ועד בצק מחמצת עם גבינת בוטיק וארטישוק, היא מסע אמיתי. בעידן שבו כל בית צריך טאבון, השף יובל מטלון והאופה אסף בוזנק-דולב כתבו את "פיצהלוגיה" - ספר הפיצה הראשון בעברית מנקודת מבט ישראלית. אז למה הטעם בארץ שונה מבאיטליה, איך מכינים מגש איכותי גם בבית והאם מדובר במאכל בריא?
יניב פוהורילס
|
15.11.24
סיום מענג לכל ביס: כך תכינו פירורי בצק פריך נפלאים
בעולם הם נקראים שטרויזל או קראמבל, ואצלנו הם פשוט פירורי בצק טעימים שמשדרגים כל מאפה. איך מכינים אותם? הנה שתי שיטות
עידית חייט
|
14.06.23
קסם בשני מרכיבים: מאפים לשבועות מיוגורט וקמח
מכינים ברגע בצק פשוט, שמבוסס על שני מרכיבים בסיסיים (בלי שמרים!), ואז הופכים אותו לשלל מאפים נהדרים: מבייגלה ירושלמי קליל דרך חצ'פורי משמח ועד לרוגלך מהירים
נעמה רן
|
14.05.23
סמבוסק פיצה כשר לפסח
חסי סגל מנבחרת המשפיעניות של שף עם המאפה הכי כייפי לפסח: בצק גבינות ושקדים שמכינים בקלות, ויכול להפוך לסמבוסק בשלל טעמים
חסי סגל
|
07.04.23
לא צריך מכונה: כך תכינו פסטה תוצרת בית בקלי קלות
קמח, ביצים, שמן זית, מערבל ומערוך. זה כל מה שצריך כדי להכין פסטה טרייה בבית בלי להסתבך. מיכל לוי־אלחלל מכינה פטוצ'יני בעיצוב חופשי, רביולי ולזניה, וגם הפתעה מתוקה לקינוח
מיכל לוי־אלחלל
|
29.01.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות