מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בשר
רשת קרפור תחל למכור בשר בקר טרי מארגנטינה ופולין
הרשת השיקה את מותג הבשר "לה מרשה" בפיקוח של קרפור העולמית. "מוצרי בשר באיכות קצבייה ובמחירים מאוד אטרקטיביים". הרשת הכריזה על מחירים נמוכים לעומת מחירי הרשת כיום וגם יחסית לשוק, שיהיו מחירי השקה בלבד. מבדיקה עולה שיש ברשתות מחירים נמוכים יותר
מירב קריסטל
|
24.02.25
מנה אחת היא שוס: אכלנו בשיפודייה מהוללת, ולא עפנו על הבשר
אווז הזהב היא מוסד בבאר שבע. שיפודייה שבה פותחים שולחן בנדיבות, והמקום תמיד מלא. אבל נחוצים כמה שינויים ואולי אפילו, סליחה על הכפירה - פחות אוכל. ובכל זאת, אל תוותרו על הסיגרים הממולאים
יהונתן כהן
|
21.02.25
האבולוציה של אכילת הבשר
האם אכילת בשר "הפכה אותנו לבני אדם" ואיפשרה את התפתחות המוח הגדול שלנו? ומי היו הראשונים להכניס את הבשר לתפריט? הסיפור האבולוציוני של צריכת הבשר כולל שאלות רבות שעדיין לא נענו
ד"ר יונת אשחר, מכון דוידסון לחינוך מדעי
|
21.02.25
תחלואת החורף מכה בעופות: המחיר קופץ בכ-10%
מחלות קשות בלולים גורמות לתמותה גבוהה של עופות. התוצאה: מחסור בשווקים ועלייה במחירים. יצרן גדול של מוצרי עוף קפוא: "אנחנו חוששים שהצרכנים יקטינו עוד את הצריכה"
נווית זומר
|
05.02.25
דיאטטי: עוגת כרוב ובשר שמתקתקים מהר במחבת
ארוחה מלאה , דלה בקלוריות, שמתאימה לימי החורף, והטעמים שלה משתבחים בחימום החוזר
מיכל לוי-אלחלל
|
04.02.25
הבהלה לקבנוס: שוק חטיפי הבשר בארה"ב זינק ל-3.3 מיליארד דולר בשנה
הקורונה החזירה את האמריקנים לחטיפים, ו-86% מהם מדווחים על נשנוש בתדירות גבוהה יותר מבעבר. הקטגוריה הצומחת ביותר בשוק היא חטיפי הבשר: בעוד יצרניות ותיקות מציעות טעמים חדשים כמו חלפיניו וטריאקי, שחקניות חדשות מתמקדות במוצרים נטולי סוכר ובבשר מחיות שגדלו במרעה
סוכנויות הידיעות
|
28.01.25
בקומה השנייה של קניון, נמצא אחד הביסים הטובים בארץ
אומניה בדיר אל אסד היא מסעדה עם אוכל ערבי מודרני ובשר איכותי. אל תצפו לפתיחת שולחן עם מיליון סלטים - התפריט מוקפד וגבוה, ולמרות נפילה אחת, האוכל שלה נהדר. אפילו הקינוח הפתיע
יהונתן כהן
|
24.01.25
תבשיל בקר עם קלמנטינות ותפוזים
סיר שכולו בית חם וחורפי, ארומה מטורפת ובשר רך שמתפרק מהעצם
איילת הירשמן
|
19.01.25
איפה לא כדאי לרכוש בשר? כל הטיפים לחיסכון בקניות
איך מגיעים לסופר (לא רעבים ועם רשימה) ומהן קבוצות רכישה (לא אלה של הדירות). נירה ורותי עם כל הטיפים לסל שפוי, ושני מתכונים אולטרה–חסכוניים
נירה ורותי רוסו
|
15.12.24
"הנתח הכי טעים": החלקים שלא כדאי להתעלם מהם בקצבייה
חלקי פנים נשמעים מבהילים ולפעמים גם נראים ככה, אבל הם יכולים להפוך לנפלאים עם טיפול נכון וראש פתוח. סיור בקצבייה בעקבות מוח, שקדים וכן - גם לשון
אסף קמר
|
24.11.24
700 שקל לקילו: "הסטייק של האלפיון העליון"
מה הטעם של סינטה מבשר וואגיו איכותי? ובכן, מצוין. ואיך מכינים אותו? ביקור בקצביית איציק הגדול הפך למדריך על נתחים מובחרים ומאוד יקרים. כי אם כבר השקעתם - כדאי לטפל בהם כמו שצריך
אסף קמר
|
19.11.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות