מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
תיקי גולן
השף של ג'ירף: "המנה המלזית לא קשורה למלזיה, אבל השם קליט"
ג'ירף הוקמה מתוך מחשבה על קהל של סטודנטים מרוששים - עם חיבה לאוכל כמו של הטיול במזרח. שלושה עשורים אחרי, עם 11 סניפים, השף הראשי טרוור סול מספר איך המנות המומצאות כבשו את הישראלים, מה קרה למטבח האסייתי מאז – ומה התוכניות לעתיד: "רוצים להגיע להנפקה"
תיקי גולן
|
06.06.25
באיזה צד מרחתם חמאה? הטעות שהורסת את הטוסט
את הטוסטר צריך לחמם מראש, יש זווית שמומלץ להקפיד עליה - ואת החמאה רוב האנשים מורחים על הצד הלא נכון. בשביל הטוסט הלוהט והמושלם צריך להקפיד על כמה דברים חשובים
תיקי גולן
|
05.06.25
"אמרו לי שאני טיילור סוויפט הישראלית": הפודיז הישראלים מנצחים את ההייטרים
אחרי שכבשו את העולם עם סיר אורז שרוף בתחתית, בורקס ארטישוק ועראייס פטריות ‑ גילו הבלוגרים הישראלים שהאש בעזה מאיימת לשרוף את התבשילים שלהם. למרות זאת, ארבעה כוכבי רשת בינלאומיים מגלים איך ממשיכים לתחזק מאות אלפי עוקבים, מה עונים לפולמוס סביב ניכוס החומוס ולמה ההייטרים לא יגרמו להם להסתיר את המבטא. ויש כמובן גם מתכונים שניצחו את הפוליטיקה
תיקי גולן
|
30.05.25
מירי כהן: "תמיד הייתי 'אמא של'. בגיל 50 זה השתנה"
היא עמדה מאחורי הבת המפורסמת אלין כהן ונתנה לה את כל הפוקוס - עד שהמצלמה התהפכה. בזכות מתכון של חביתה-טורטייה מירי כהן הפכה לכוכבת בעצמה עם ספר בישול ושיתופי פעולה מסחריים, והיום כבר אפשר לכנות אותה כוהנת לייף סטייל. "אני עושה עם הנכדים פנקייקים, פסטה – וגם טיפול ואיפור ביחד"
תיקי גולן
|
29.05.25
"הכנתי צזיקי לאלף איש": שי-לי ליפא רוצה קהל נוסף
אחרי 11 ספרי בישול בעברית, שי-לי ליפא הוציאה בארה"ב ספר מתכונים יווניים - באנגלית. "יש עוקבים שממש כועסים עליי בגלל זה", היא מודה, ומסבירה למה החליטה שלא לוותר עליו גם אחרי תחילת המלחמה, ועל הבלוגרית היוונייה שעשתה לה בלוק
תיקי גולן
|
23.05.25
הפתעה: העוגות שהטריפו את תל אביב מגיעות למקום חדש
הוא שיגע את הסצנה הקולינרית התל אביבית עם עוגות שהפכו לשם דבר במסעדה שהקים – מגזינו – ועזב בשיא. עכשיו הקונדיטור ברק כהן יוצר מותג קינוחים חדש – דווקא בנתניה. אז כמה תעלה פרוסת עוגה?
תיקי גולן
|
22.05.25
"לא חשבתי שאי פעם אהיה מסעדן של מסעדה בת 20 שנה"
בגיל צעיר במיוחד איתי פלח הקים את סזאר ברחובות - וגם הוא מתקשה להאמין שכבר עברו 20 שנה מאז: "יש פה מלצרים שעשו להם ברית במסעדה שלנו". אחרי התרחבות והחלפת לוקיישן הוא מספר על השותף שנמצא איתו מההתחלה ועל הסצנה המקומית: "רחובות מזכירה את אירופה"
תיקי גולן
|
22.05.25
"בתי העלמין זה בזבוז זמן, אז פתחנו לזכרו בית קפה"
בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, אייל אלמוג ועמרי מיכאלי היו אמורים לצאת ביחד להפלגה מחוף גורדון בתל אביב. ההפלגה מעולם לא התרחשה – שניהם הוקפצו ללחימה בדרום. מיכאלי, לוחם ביחידת דובדבן, נהרג בקרבות בכפר עזה. חברו הקים לזכרו את בית הקפה "מיכאלי" באותו החוף שאהב: "הוא היה מעדיף שנזכור אותו במקומות שנהנים בהם"
תיקי גולן
|
19.05.25
"35 שקלים ללחם זה סכום לא הגיוני": הקאמבק של אדון שיפון
אחרי שחווה פשיטת רגל, שוטט בין מטבחים של אחרים ועבר שיקום כלכלי, האופה אורן חג'ג' – המוכר בכינויו "אדון שיפון" – חוזר לעניינים ופותח חנות לחם חדשה. הקראסט הוא אותו קראסט, ריח המחמצת משגע, ומספיק ביס אחד כדי להבין – זה עדיין לחם נדיר בטעמו
תיקי גולן
|
15.05.25
בגביע או בתוך קרואסון? הגלידות הכי טעימות בארץ
היא מתוקה, קרירה, צבעונית וברוב הפעמים גם נוסטלגית. לפעמים היא רכה ולפעמים מכילה הפתעות - כמו בירה, אבוקדו או שמן זית. ישראל מלאה בגלידריות בוטיק שמציעות גלידה מדהימה, לא פחות - הנה כמה בולטות במיוחד. ואם פספסנו משהו נדיר, ספרו לנו בתגובות
תיקי גולן
|
09.05.25
מוכר הפלאפל שכבש את יפן: "טסתי אנונימי, וחזרתי כוכב"
אם לא שמעתם על אור לאון, כנראה לא נכנסתם לטיקטוק בחודש האחרון. מבעלים של פלאפל ומאפייה הוא הפך לכוכב עם מיליוני לייקים - והכול בזכות סרטונים שעשה בשביל החבר'ה במהלך טיול האוכל שלו בקוריאה ויפן. "עברתי בבת אחת מלהכין קפה ולאפות סמבוסק ליוצר תוכן, זה פסיכי. אנשים מבקשים סלפי", הוא אומר בריאיון. ומה הלאה? "היה טירוף של הצעות, אבל כסף זה לא הכול"
תיקי גולן
|
03.05.25
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות