מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
מקטן ועד גדול – שבועות לכל המשפחה
בקלות ובזריזות: ארוחות שכל אחד יכול להכין
סלט שיש בו הכול, סיר קציצות או פסטה זריזה - מתכונים לארוחות קלות וטעימות מכל הסוגים, שלא יצריכו יותר מדי עבודה במטבח
ynet
מאכלים שמכינים עם הילדים
ynet
בתוך מגדל מים ישן, מצאתי שווארמה שונה מהרגיל
קובי רובין
עם טריק להפחתת הסוכר: כך תכינו ריבה - לכל השנה
רחלי קרוט
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
החלונות במסעדה של מושיק רוט התנפצו: מסעדות במלחמה
תיקי גולן
|
בארה"ב הזדעזעו משרימפס מזויף. מה קורה בישראל?
תיקי גולן
|
"אמרתי שאני לא יוצא בראש כפוף": המוכר סירב למכור לישראלי, כך הוא הגיב
דניאל אדלסון, ניו יורק, איתמר אייכנר
|
ארה"ב נגד בית קפה: סירב לשרת יהודים, הוציא תפריט מיוחד ל-7 באוקטובר
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
הבאסקית הכי טובה בעיר: איפה קונים עוגות ומאפים לשבועות
ynet אוכל
|
הפתעה: העוגות שהטריפו את תל אביב מגיעות למקום חדש
תיקי גולן
|
המנות, המחירים והתורים: סיבוב בפסטיבל האוכל הענק של תל אביב
ספיר גורדו
|
"בתי העלמין זה בזבוז זמן, אז פתחנו לזכרו בית קפה"
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
קל, טעים ומנחם: ארוחה של עוף
ynet
|
מארטיקים ועד צלעות - כל מה שכדאי להכין עם אבטיח
ynet
|
אבטיח מיובש
רינת צדוק
|
"ארטיק" אבטיח בערק ונענע
ענת לבל
|
צלעות טלה ואבטיח
ארז קומרובסקי
|
קליפות אבטיח כבושות
רינת צדוק
|
הגוף ביקש, המצפון דרש: צלחת מפנקת של בריאות
נירה ורותי רוסו
|
בלי לקחת שום קרדיט, הוא הופך לסיר המושלם
רחלי קרוט
|
בריאות, קלות והכי חשוב טעימות - ארוחה של קציצות דגים
ynet
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
מנת דייגים והקינוח ששבר את האינסטגרם: המקומות הכי שווים בשוק עכו
פלאפל ממתכון סודי, ארוחת בוקר עם מנה מיוחדת, מסעדת דגים חדשה או מאפה ממולא מלבי שהוא לא פחות ממרגש. בשוק עכו יש אוכל וגם אווירה שלא תמצאו באף מקום אחר
רעות סהר
|
שף העל הארגנטינאי: "יותר מסוכן בבואנוס איירס מאשר בתל אביב"
אמיר קמינר
|
אחלה בשר: השיפודייה האגדית חזרה
יהונתן כהן
|
השף של ג'ירף: "המנה המלזית לא קשורה למלזיה, אבל השם קליט"
תיקי גולן
|
קשה לעמוד בפני האוכל הזה: מקומות שווים בשוק הפשפשים
ספיר גורדו
|
באיזה צד מרחתם חמאה? הטעות שהורסת את הטוסט
תיקי גולן
|
מסעדות, בתי קפה ואוכל טוב: יש כמה אזורים בארץ שהפכו לטעימים במיוחד
דוד קישקה
|
שוות את המאמץ: הפיצריות שמסתתרות בחצרות בתים
אסי חיים ורעות סהר
|
יצאה מת"א: מסעדת הדגים המיתולוגית נפתחה במיקום מפתיע - וזה טעים
יהונתן כהן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
מחירי האוכל מרגיזים בטירוף, מזל שעדיין יש קבב משתלם כזה
קובי רובין
|
עזבו אותי מ"סטריט פוד", תנו לי רק סנדוויץ' כזה
קובי רובין
|
נסעתי בכביש החוף, הנקניקייה שמצאתי גרמה לי לשכוח שאני בדרך לעבודה
קובי רובין
|
אף פעם לא אכלתי קבב ככה - אבל הוא היה מעולה
קובי רובין
|
אכלתי הרבה חומוס בחיים שלי - וכזה עוד לא טעמתי
קובי רובין
|
מכירים את המושג "כמו פעם"? אז מצאתי פלאפל בדיוק כזה
קובי רובין
|
על פסגת הר בדרך לירושלים מצאתי בורקס קריספי, נימוח ולוהט
קובי רובין
|
הסמבוסק הזה החזיר אותי לילדות, נמרח לי על הפנים חיוך אמיתי
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
מהגולן לניו יורק: יקב ישראלי התקבל לתערוכת יין יוקרתית
יאיר קראוס
|
מליקר סרפד ועד יין משובח: האזור שבו כדאי לצאת לשתות
אמיר קמינר
|
ההנג אובר הארוך בעולם נמשך יותר ממה שחשבתם - ועוד כמה עובדות על בירה
שי שגב
|
כוס אחת ביותר מ-1,000 שקל: היין של האלפיון העליון
אסף קמר
|
הבילוי המושלם: 5 יקבים מומלצים
תהל בלומנפלד
|
בקבוק ב-13,500 שקל: השמפניה של האלפיון העליון
אסף קמר
|
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
וידאו אוכל
הכי יקרות, הכי מפחידות: הגבינות של האלפיון העליון
המאכל שכל הישראלים אוהבים הפך לטרנד מטורף בעולם - איך זה קרה?
סנדוויץ' פועלים מטורף כזה עוד לא אכלתם: הכריכים הכי טעימים בארץ
7 מקומות טובים לאכול בהם, באחד האזורים הלוהטים של תל אביב
19 שקל לשיפוד: המסעדה בתל אביב ששוברת את השוק
המנה המחתרתית: כך הפכה אובססיה יפנית למשלוח לא שגרתי
הפתעה בקריית גת: נסענו בעקבות ביצה - ומצאנו המבורגר
בגביע או בתוך קרואסון? הגלידות הכי טעימות בארץ
איך הפכה דווקא הגבינה הזאת ללהיט של המטבחים בישראל?
"השתחררתי רק לפני חודש": פסטיבל האוכל של המילואימניקים
הפתיעה אותנו: המקומות הכי טעימים באשקלון
שווה את התור? גלידה איטלקית חדשה עושה רעש בתל אביב
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|