מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
5 פנקייקים לשבת בבוקר
עם סירופ מייפל או שוקולד, עם פירות חתוכים או עם קצפת - איך שלא תסתכלו על זה, פנקייק זו הבחירה המושלמת לשבת בבוקר
ynet אוכל
|
01.03.24
מבית קפה בכפר סבא ל-3 כוכבי מישלן: "הטבחים בישראל יותר מפונקים מהצרפתים"
הוא אחד השפים הצעירים והמבטיחים בישראל, אבל בר צנגר, שמוביל את מסעדת ג'יארדינו ביפו, מקפיד לשמור את הרגליים על הקרקע ומוכן להודות גם בטעויות. למשל זו שגרמה לו לעזוב את מקום העבודה הקודם: "התנהגתי בטמטום". בריאיון הוא מספר איך התחיל כשוטף כלים בגיל 14 והגיע למסעדות יוקרה בפריז, ועל הפעם ההיא שבה עבד ברצף במשך 70 שעות
תיקי גולן
|
01.03.24
המסעדן "שבתאי היפה" הלך לעולמו
שבתאי סקנדריון, מסעדן מיפו המוכר בשם "שבתאי היפה", הלך לעולמו בגיל 74, אחרי סיבוך של מחלת לב. "הוא היה איש מיוחד מלא הומור עצמי, ציניות וביטחון", סיפרה בתו, "אם הוא יכול היה לחיות בתוך מעדנייה צרפתית עם כל החמאה והנקניק, אז שם הוא היה חי"
תיקי גולן
|
29.02.24
5 דברים שתוכלו להכין מחצילים
חציל הוא אחד מחומרי הגלם שאפשר להכין איתם כמעט הכול - מפסטה ועד סלט, וכל שיטת בישול שתבחרו תחמיא לו - מטיגון ועד קלייה
ynet אוכל
|
28.02.24
מאפה טוב ומשביע ב-15 שקלים. לא צריך יותר מזה
מאמא דומה בבת ים היא מסעדה רוסית מובהקת - כולל שמות המאכלים והלקוחות הקבועים. המונה טועם נכנס, עשה קצת פדיחות אבל לא התבלבל והזמין את המאפה הראשון שראה: חאצ'פורי. זה השתלם לו
קובי רובין
|
27.02.24
באיזה צבע חוגגים הערב? מסיבות המגשים נדדו מעולם המבוגרים לערבי הכיתה
שלוש נערות ואמהות מספרות על הלהיט הצבעוני שכבש את טיקטוק ועכשיו גם את בתי הספר. הכיתה מתלהבת, הדיאטנית פחות
יעל גרטי
|
27.02.24
6 מתכונים לפסטה מירקות העונה
ברוקולי, אפונה, פטריות, תרד והרבה לימון: מתכונים לפסטה עונתית מירקות שממש עכשיו זו העונה שלהם
ynet אוכל
|
26.02.24
9 דברים שאפשר להכין עם פירות הדר
תפוז, קלמנטינה וגם פומלה: שיא תקופת ההדרים הוא ממש עכשיו - הטעם שלהם חמוץ-מתוק, הם מלאים בוויטמינים ובמיץ ויכולים ללוות הרבה מאוד מאכלים, מסלטים ומרק ועד רטבים וקינוחים
ynet אוכל
|
25.02.24
אחרי הפגיעה הישירה בבניין: המסעדה הוותיקה נסגרת בתום 75 שנה
ב-7 באוקטובר ספגה מסעדת וינה בתל אביב פגיעה ישירה של טיל. בעל המקום, שהוא גם הנכד של מייסדי המסעדה, תכנן בהתחלה לשפץ ולפתוח מחדש, אבל לבסוף החליט לסגור את המסעדה לצמיתות: "המלחמה לא נגמרת ואני כבר לא ילד"
תיקי גולן
|
25.02.24
איך הגיע זן היין הישראלי למסעדת שלושה כוכבי מישלן?
"ארגמן", זן הענבים הישראלי היחיד שקיים היום, פותח כבר ב-1972, אך לא הצליח לכבוש את החך המקומי. ובכל זאת יש יקבים שלא מוותרים - היינן יהודה נהר הקים את יקב עמק יזרעאל כדי להפיק ממנו יין ראוי. ההתחלה הייתה קשוחה, אבל היום הוא מוכר אותו למסעדות מצליחות מעבר לים. "כשאמרתי שאני רוצה לעשות 'משהו ישראלי', הסתכלו עליי בזלזול. היום כבר כולם מכירים אותו", הוא מתגאה
שי שגב
|
23.02.24
"מה זה משנה שהמסעדה כשרה?": השף שפתח ביסטרו בסביון
מסביב מסעדות נסגרות והענף בקשיים, אבל יהונתן שרביט הצליח לפתוח את "מילה" באזור שהופך למרכז קולינרי. "צובט לי בלב על כל מקום שנסגר", אומר בריאיון השף שהשתתף בין היתר ב"משחקי השף", ומסביר איך משלבים בין מטבח מרוקאי לגלידה, למה המשקיעים דרשו כשרות ואיך זה תרם לחיי המשפחה שלו: "עכשיו אני יכול להיות בבית בשישי ובחגים"
תיקי גולן
|
22.02.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות