מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל יפני
טוקיו? זו בירת האוכל האמיתית של יפן
בין דוכני רחוב עם מנות מעולות במחיר מצחיק, למוסדות שף עם תפריטים מדוקדקים – אוסקה היא הרבה יותר מיעד קולינרי. זוהי עיר שבה אוכל הוא שפה, מסורת וזהות. מקום שבו לכל ביס יש עבר עשיר, אבל גם הווה עדכני. וכשזה מגיע לאוכל, לאוסקה אין מעצורים: היא העיר שבה המציאו את הביטוי "קווידאורה" – לאכול עד שתתמוטט – ולא במקרה. כאן אוכלים עם כל החושים, בכל שעות היום, ומתענגים על כל ביס
אסי חיים, יפן
|
08.09.25
המנה המחתרתית: כך הפכה אובססיה יפנית למשלוח לא שגרתי
תום שמיר, טבח ישראלי שחזר מיפן עם התמכרות עזה לראמן, החליט לנסות לשחזר בארץ את הגרסה הכי קרובה למקור. אחרי לא מעט ניסיונות, ועם קצת עזרה מהקורונה - נולד העסק שלו: ערכות ראמן להכנה ביתית. השמועה עברה מפה לפה, הקהל התאהב ואפילו מוכן לחכות שעות למשלוח. החלטנו להזמין גם
ספיר גורדו
|
14.05.25
אכלתי לובסטר לראשונה בחיי. והוא היה כשר
השף דילן דויד החליט שהחזרה בתשובה לא תהרוס לו את הטעמים במטבח - ויצא למשימה קולינרית. התוצאה: מסעדת אוטורו ברמת גן, שמצליחה להנגיש טעמים לא מוכרים לאוכלי כשרות. יאיר קראוס, אדם דתי ושומר מצוות, מצא את עצמו אוכל להנאתו טרטר סרטן ולובסטר ואפילו קוויאר
יאיר קראוס
|
27.04.25
שווה את הבאזז? כל תל אביב עומדת בתור בשביל המקום הזה
מאז שנפתח, הראמן בר קוקו נקו בתל אביב יצר המון הייפ ותור של לקוחות שממתינים מדי ערב לקערת מרק יפני. קפצנו לבדוק את הטעם והמחיר, ובעיקר כדי לראות אם הוא שווה את הדיבור
ספיר גורדו
|
24.02.25
"בהתחלה חטפתי הלם מהסושי שאכלתי כאן, הוא היה גרוע"
יאמה סאן, השף היפני של מסעדת TYO המוערכת, נישא לישראלית במנהטן והחיים גילגלו אותו לת"א. בריאיון עם אמיר קמינר הוא מספר על המפגש הראשון עם הסושי המקומי ("הדגים היו לא ראויים") ואיך התאים עצמו לחך הישראלי, הבר היפני שהוא מתכנן, והמסעדות ביפן שהוא חוזר אליהן פעם אחר פעם
אמיר קמינר
|
01.01.25
בירושלים נפתחה מסעדה שכולם יאהבו
יהונתן כהן, חובב ספורט וגם אוכל, יוצא לסבב מסעדות בכל הארץ - ויכתוב כל שבוע על האוכל הכי טוב ומנחם שיש. נתחיל עם שחקנית חיזוק חדשה ומפלצתית בירושלים: אזיה 19, יפנית כשרה עם אוכל פנטסטי. כן, ממש ככה. הביס של יהונתן, מדור חדש
יהונתן כהן
|
18.11.24
מסעדות הסושי הכי טובות בארץ
רולים משוגעים שמשלבים גאודה ופקאנים, או מנות מינימליסטיות ומוקפדות כמו שאוהבים ביפן? בחרנו את מסעדות הסושי הטובות ביותר בכל הארץ, כולל כמה שאולי בכלל עוד לא שמעתם עליהן
רעות סהר
|
20.09.24
"מה שלא מושלם – אני זורק לפח": ביקרנו במסעדה שמציבה סטנדרטים חדשים
השף גיל-עד דאבוש גדל בכלל על אוכל טריפוליטאי, אבל ביס אחד לפני 18 שנה גרם לו להתאהב במטבח היפני ושינה את חייו. אחרי שנים שעבד במטבחים ביפן, בהם מסעדת 3 כוכבי מישלן, הוא חבר לשף גומא גלילי, ויחד הם פתחו בשבוע שעבר בתל-אביב את גאיג'ין: איזאקיה יפנית, שמשלבת בין המסורת המוקפדת לחופש יצירתי. דאבוש: "ביפן למדתי מה זה טוטאליות. אין אמצע. מה שלא פרפקט - לא מגישים"
דוד קישקה
|
02.09.24
10 פיתוחים יפניים ששינו את העולם: מהווקמן והנינטנדו ועד בקבוק הסויה ושרפרף הפרפר
לרגל תערוכה בינלאומית חדשה במוזיאון טיקוטין לאמנות יפנית - הנה עיצובים אייקוניים ששינו לרבים את החיים במהלך 100 השנים האחרונות. מה הסוד של המעצבים בארץ השמש העולה? איזון בין מסורת לחדשנות טכנולוגית תוך פתרון בעיות יומיומיות
מאיה בניטה
|
30.06.24
מה הטעם של דג מתורבת? דומה באופן מפתיע למקור
הטעימות של מנות על בסיס דג מתורבת שנערך במסעדת a של יובל בן נריה על ידי סטארט-אפ הפודטק Forsea היו מפתיעות. עדיין לא מדובר בתחליף לדג ים או בריכה טרי - אבל עבור מנות שאמורות לככב בפריזר הביתי זה כבר מאוד קרוב למה שתמצאו כבר כיום במדפים של הסופר
רפאל קאהאן
|
13.06.24
"לא הבנתי עד כמה קשה להקים מסעדה יפנית כשרה. יש סיבה שלא עשו את זה עד עכשיו"
אחרי 25 שנה מסעדת יקימונו במלון הילטון סגרה את שעריה ובמקומה נפתחה מסעדה שנייה לאונמי הוותיקה. הטוויסט: בניגוד למסעדת האם, אונמי החדשה מחזיקה בתעודת כשרות. השף רועי סופר: "התפריט שונה אבל יש מנות חופפות. עניין הכשרות דחף אותי למקומות יצירתיים"
תיקי גולן
|
22.05.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות