מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אנטיפסטי
ירקות אביב בתיבול הודי על קרם גזר ושום
כוכבי העונה - השעועית, האפונה וכרוב הניצנים - מוקפצים בתערובת תבלינים מיוחדת ו מוגשים על ממרח טעים. המנה שתכניס שינוי בארוחת החג
נעמה רן
|
03.04.25
ירקות צלויים וטריים על קראסט ירקות
זה נראה כמו פיצה עם המון תוספות צבעוניות, ובפועל זו חגיגה בריאה וכשרה לפסח, שתמשיכו לאכול כל השנה
נעמה רן
|
03.04.25
"אוכל ביתי לא יכול להיות לא בריא"
הקרמיקאית עירית בירן משלבת בין ההתמחות שלה בהכנת כלים ובין האהבה שלה לבישול ואירוח. נפגשנו איתה לשיחה על החשיבות של מפגשים בימים אלה ועל אוכל שמשביע גם את הנפש, וקיבלנו מתכונים טובים בהשפעת המטבח הספרדי
רוני רבינוביץ
|
10.03.25
חם מהתנור: ארבע אפשרויות לכרובית שלמה אפוייה
קחו את הפרח של החורף, הירק הכי אהוב במטבח, עטפו אותו בטעמים ובמרכיבים נוספים ושלחו אותו באהבה לתנור. מה תקבלו? את המנה שתרצו להכין שוב מחר
צוות שף
|
19.02.25
סטייק כרוב בשני צבעים
גרסה יפה וצבעונית לסטייק הכרוב הצלוי בתנור, שמשתדרג בזכות הרוטב המתוק-פיקנטי
מיכל לוי־אלחלל
|
09.02.25
סטייק שומר
טעמו של הירק האפוי עדין ביותר ומעט מתקתק
אלומה בליליוס
|
09.02.25
סטייק כרובית
בערבים הקרים זאת ארוחת ערב כיפית לגמרי בפני עצמה, גם אם אתם צמחוניים וגם אם אתם לא
איילת הירשמן
|
09.02.25
בטטה עם פיצוחים
יש בטטה בבית? במעט מאוד עבודה אפשר להפוך אותה למנה משגעת
יעל גרטי
|
03.02.25
המנה שסידרה אותי: ארבעה מתכונים מושלמים לפסח
פיקניק או אירוח, חברים או משפחה - מצאנו פתרונות כשרים לפסח לכל ארוחה. בתפריט: עראיס מצה עם בשר, מְחַמֵּר תפוחי אדמה, פשטידת אנטיפסטי וגבינה ופשטידת בצל וקרם קוקוס
צוות שף
|
25.04.24
כל כך קל להכין לבד: נקניק איטלקי תוצרת בית
רוני כהן מנבחרת המשפיעניות של שף מלמדת איך להכין את ברזאולה, שמככב בצלחות האנטיפסטי בקלות ובתוך 24 שעות בלבד. זמן שנחסך: שלושה חודשים
רוני כהן
|
06.03.24
המדריך לאנטיפסטי המושלם
כמה זמן צריך לבשל את התירס, מה הטיפ לקילוף מהיר של הגמבה ומה צולים קודם - את הסלק או את הקולורבי? טיפים ודגשים להכנת אנטיפסטי כהלכתו, וגם שני מתכונים לרטבים שמומלץ להוסיף בצד
שלומי בן שימול
|
09.06.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות