מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה ירוקה
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה ירוקה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מזון
אחרי שנה וחצי: הכנסת הסירה את הקפאת המיזוגים בשוק המזון
מעתה ספקים גדולים יוכלו לרכוש ספקים קטנים יותר בענף המזון, לאחר שוועדת הכלכלה בכנסת הודיעה כי לא תאפשר להאריך בעוד שנה את הקפאת המיזוגים; לדברי דוד ביטן יו"ר הוועדה, במשך שנה וחצי לא נעשה דבר לרסן את עליית מחירי המזון, ולכן "אי אפשר לעצור את המשק"
נורית קדוש, כלכליסט
|
08.01.25
גל ההתייקרויות לא עוצר: כרמית מעלה מחירי ממתקים
החברה תייקר בינואר את כל מוצרי הממתקים שלה בעד 17%. בין היתר מטבעות שוקולד, מרשמלו, עוגיות ושלוקים. לא יתייקרו חטיפי גרנולה
מירב קריסטל
|
17.12.24
"חייב איזה שוקולד עכשיו": איך מתמודדים עם קרייבינג למתוק?
כולנו חוטפים מדי פעם קרייבינג לאוכל מסוים, בדרך כלל ג'אנק פוד או משהו מתוק. כשזה קורה, נדמה לנו שהדחף לא ייגמר לעולם אלא אם נספק אותו עם המאכל הספציפי אליו אנחנו משתוקקים. מאיפה בכלל מגיע הקרייבינג (רמז: אין לו שום קשר לרעב), מה משפיע עליו ובעיקר: איך באמת אפשר להתמודד איתו?
שירי נקש
|
17.12.24
הקאמבק של מנה חמה: קרבונרה, טוקבוקי וסופר חריף
שילוב של כמה טרנדים הפכו את המוצר הנשכח ללהיט חם, למרות המונוסודיום. הראמן להכנה מהירה מקוריאה, החריף, הרצון להתנסות בטעמים חדשים, טרנד הפיכת מנות אינסטנט למנה עיקרית עם תוספות וטירוף המק אנד צ'יז – תורמים לצמיחת הקטגוריה ששנים רבות שעממה צרכנים. החדשנות קורית בעיקר מחוץ לרשתות השיווק, שם דור ה-Z והאלפא מוכנים לשלם 29 שקל על אריזה
מירב קריסטל
|
11.12.24
משרד האוצר קוטל את הצעת פיקוח המחירים של ניר ברקת: "לא ברורה"
אחרי ששר הכלכלה הודיע כי יפעיל "צו חירום" למניעת העלאות מחירים "בלתי סבירות", אגף התקציבים באוצר התייחס להצעה והסביר מדוע היא אינה רלוונטית לטענתו. בין השאר טענו כי לא חלה עליית מחירים חריגה בתקופת המלחמה, וכי בכל מקרה לא ברור איך השר בחר את המוצרים שעליהם יפקח ועל פי מה יחליט אם מחירם עלה בשיעור "לא סביר"
נווית זומר
|
08.12.24
הכאוס בעזה גובר: "מחבלי חמאס מתחננים לקמח, אם להם אין אוכל - גם לחטופים אין"
הכנופיות חוגגות בצל הוואקום השלטוני, ובתקרית נועזת במיוחד שדדו בבת אחת 97 משאיות. כעת אונר"א מקפיאה פעילות, ומחוץ למאפיות עזתים נדחקים למוות בתורי ענק. ישראל הכחישה מחסור, פעיל הומניטרי: גם לחטופים לא יהיה מה לאכול. קשה לצפייה: רעולי פנים, כנראה אנשי חמאס, ירו ברגלים של "גנבי קמח"
עינב חלבי
|
03.12.24
אנליסטים ב-IBI: המלחמה הביאה לזינוק במכירות רשתות המזון
מחלקת המחקר של בית ההשקעות IBI מעריכה: עלייה ממוצעת של 9% במכירות רשתות המזון ברבעון השלישי ■ יוחננוף מובילה בצמיחה, רמי לוי מציגה עלייה מתונה ■ האנליסטים צופים: המגמה תימשך בטווח הקצר, אך צפויים אתגרים בהמשך
שירה אחיעז, אנליסטית קימעונאות, IBI בית השקעות
|
02.12.24
קינוחים בריאים: חמישה מתכונים מתוקים בלי רגשות אשם
בצד ההנאה, לאכילת מזון מתוק מתלווה גם אשמה על הנזק האפשרי שלו למשקל שלנו ולבריאות. דיאטנית קלינית ממכבי מסבירה למה לא כל מתוק הוא מזיק, איך מינונים הם בסיס לכל תזונה בריאה - ומציעה חמישה מתכונים לקינוחים מתוקים ובריאים
רוני בן אדיבה
|
05.11.24
מזרז חילוף חומרים: הסודות הבריאותיים של מזון חריף
כמעט לכל אחד יש יחסים מורכבים עם מזון חריף. אוהבים, מאוד אוהבים ולפעמים לא אוהבים או אפילו נרתעים. איך אוכל חריף משפיע על הבריאות שלנו, למי לא מומלץ לאכול חריף, האם יש דבר כזה "חריף מדי" ולמה חשוב להימנע לאחר חיתוך של פלפל חריף ממגע בעיניים או במקומות רגישים בעור? הדיאטנית הארצית של בתי החולים של כללית עושה סדר
ד"ר סיגל פרישמן
|
28.10.24
בשל חוב של 19 מיליון שקל: מפיצת מזון מהגדולות בארץ ביקשה עיכוב הליכים
חברת נתן כספין טוענת בבקשה כי במשך שנים הייתה רווחית וגלגלה מיליוני שקלים, אך צברה חובות בין היתר בעקבות המלחמה, עלייה בעלות חומר הגלם והפיכת השוק לריכוזי. החברה הוקמה בשנת 1967 ומשווקת מוצרים של עשרות יבואנים ויצרנים, בהם: אסם, סוגת, פרי הגליל, עלית ויוניליוור
ליטל דוברוביצקי
|
23.09.24
אכילה עונתית: מה מתאים לסתיו? טיפים לתזונה בריאה
אנחנו יכולים לאכול כמעט את כל המאכלים בכל זמן בשנה וכבר אין דברים שאנחנו מתגעגעים אליהם, כי "זו לא העונה". אבל מחקרים מצביעים על כך שכדאי להתאים את התזונה לעונה. דיאטנית מכללית מפרטת מה מומלץ לאכול בכל עת - ומסבירה באיזו עונה אנחנו רעבים יותר
שיר אלפי-זגר
|
19.09.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות